2777
2789

😓

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم خیلی سال پیش

البته هنوز ورمش هست ولی الان مدتهاست سر درد ندارم

درمان سردردای میگرینیم هم با بخور اب مرتب(مخصوصا سونا بخار) و استشمام عنبر نسا اصل(گوه عن ماده، نه نر) 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

کجای سرت درد می‌کنه ؟من پسرم ۵ سالشه سینوزیت داره گاهی میگ سرم درد می‌کنه پشت سرش و بغل و سرشو نشون ...

سرم سنگینه 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
من داشتم خیلی سال پیشالبته هنوز ورمش هست ولی الان مدتهاست سر درد ندارمدرمان سردردای میگرینیم هم با ب ...

ورم کجاس ، من ابریزش،بی رنگ  و سنگینی سردارم

کجای سرت درد می‌کنه ؟من پسرم ۵ سالشه سینوزیت داره گاهی میگ سرم درد می‌کنه پشت سرش و بغل و سرشو نشون ...

نمدونم والا من سرم سنگینه و ابریزش بینی بی رنگ  ، نمدونم چراخوب نمیشه میگ سینوزیته

من دارم،هر سری میمونم تا خودش خوب شه

سنگینی سز؟  گرمیجات میخورین یاسردی ،چقدرطول میکشه خوب بشی گلم

دکتر باید بری 

چرک و التهاب سینوس هات باید خالی شه 

دارو میده

منم داشتم بهتر شدم

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

نمدونم والا من سرم سنگینه و ابریزش بینی بی رنگ ، نمدونم چراخوب نمیشه میگ سینوزیته

من پسرمو عکس بردم از سینوس هاش

سرماخورده که میشد دیگ آب بینیش خوب نمیشد ماه ها درگیر بود 

الآنم ک صبح بیدار میشه عطسه می‌کنه و آبریزش شدید