2777
2789

فعلا یه مدت از بانکهای دیگه استفاده کنید

با سپه پول جابجا نکنید کلا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امروز خرید کردم مشکلی نداشت

واقا ؟ الان یه ماهه شاید بیشتر کارتم مشکل داره آی تی هم همینو میگه میخام پول بردارم یا کارت به کارت کنم با  گوشی هم نه نت میخام بگیرم هیچی 

ببین کلا بانک چرتی هست 

من حدود هجده میلیون داشتم توش 

یه شب اومدم چهار میلیون خرید کردم باهاش اومدم پرداخت کنم گفت نمیشه از حد مجاز بیشتره 

بعد تو شاپرک هم نمیتونم ثبت کنم 

منم کم کم کل پولو کشیدم بیرون ریختم به کارتای دیگه 

دیگه دومیلیون توش پول بود

که موقع جنگ پونصد هزار تومن بی خبر ریختن به حساب ملتم و دیگه پیگیری کردم این پول از کجا اومده به حساب ملت و از طریق صادرات هم بود و یه روز چند ساعت پیگیری کردم گفتن که بانک سپه اینکارو کرده 

دیگه امروز یه چیزی خریدم که ببینم کار میکنه کار کرد 

ببین کلا بانک چرتی هست من حدود هجده میلیون داشتم توش یه شب اومدم چهار میلیون خرید کردم باهاش اومدم پ ...

یعنی از امروز کار کرد ؟ مشکل اینترنتی و اینا چی حل شده ؟

یعنی از امروز کار کرد ؟ مشکل اینترنتی و اینا چی حل شده ؟

ببین من خیلی وقت بود خرید نکرده بودم امروز خرید کردم کار کرد

برای شاپرک و اینا هم با پشتیبانی که تماس گرفتم گفت باید پاشی بری خود بانک منم حوصله نداشتم برم بانک 

دیدم بهترین کار اینه که بانکشو تحریم کنه ادم پول توش نذاره 

به نظرم اگه نزدیک خونتون بانک خصوصی هست اونجا حساب وا کن خیلی هم کارمنداش به ادم احترام میذارن 

ببین من خیلی وقت بود خرید نکرده بودم امروز خرید کردم کار کردبرای شاپرک و اینا هم با پشتیبانی که تماس ...

اره میدونم اصلا ربطی به جنگ و اینا هم نداره کلا از همون اول مشکل داشت