2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره مذهبی چه ربطی به روانشناسی داره 😐

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خب اون شايد راهنمايي خاصي نياز داره. كه در حيطه مذهب باشه. خب طرف بايد بلد باشه مشاوره بهش بده ديگه

اخه سوالی که در حیطه مذهب هست از کسایی که در همون حیطه هستن میپرسن نه روانشناس

من خودم دانشجو روانشناسی هستم ولی ربطشو متوجه نمیشم. 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اخه سوالی که در حیطه مذهب هست از کسایی که در همون حیطه هستن میپرسن نه روانشناسمن خودم دانشجو روانشنا ...

من متوجه ميشم ربطشو. 

ولي بلد نيستم توضيح بدم درست. 

يه جورايي روانشناس مذهبي شايد منظورشه. 

اخه بعضي از روانشناسا هستن مشاوره كه ميدن جنبه مذهبيش رو در نظر نميگيرن. 

نياز داره به مشاوري كه وقتي مشكل مذهبيش رو بيام ميكنخ مثلا نگه اينا رو ول كن دنيا رو بچسب فقط (مثلا دارم ميگما)

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من متوجه ميشم ربطشو. ولي بلد نيستم توضيح بدم درست. يه جورايي روانشناس مذهبي شايد منظورشه. اخه بعضي ا ...

شاید منظورش این باشه نمیدونم