2777
2789

خواهرم هنوز عقد نکرده فقط نامزدی کردن .حالا عروسی خواهر نامزدشه بعد فقط خودشو مامانم میرن عروسی،نامزدش گفته من طلا هدیه میدم از طرف دوتامون .مامانتم یچیزی پول نتار بریزه .

ولی مادر شوهره انگار توقع طلا داشته چون یبار گفته عروسی دخترمه پولاتون جمع کنید طلا بخرید با شوخی گفته 

حالا خواهرم چکار کنه بنظرتون 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

قطعا پول بده.

اول اینکه اگه بخواد الان به ساز مادرشوهر برقصه و خیلی خودشو تو زحمت بندازه اینجوری مادر شوهره راحت تو کارای ایناهم دخالت میکنه.

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به یه ورش بگیره

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
چه پررو تو چرا نمیری عروسی ؟

منکه شوهر دارم شاید دعوت بشم شایدم نشم چون دیگه خونمون جداست ربطی زیاد نداریم 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

قطعا پول بده.اول اینکه اگه بخواد الان به ساز مادرشوهر برقصه و خیلی خودشو تو زحمت بندازه اینجوری مادر ...

یعنی با مادرش فقط،پول بدن ؟ هدیه ندن زشت نیست ؟ 

چون حس کردم اونا توقع دارن

منکه شوهر دارم شاید دعوت بشم شایدم نشم چون دیگه خونمون جداست ربطی زیاد نداریم

اها درسته 

از همین قبل ازدواج رو ندید به مادرشوهره مشخصه خیلی پرروعه

بعدا ازدواج کنه دردسر میشه براش

قطعا پول بده.اول اینکه اگه بخواد الان به ساز مادرشوهر برقصه و خیلی خودشو تو زحمت بندازه اینجوری مادر ...

اره من که هنوز هنوزه دارم سواری میدم اخرش مجبور میشم با بخشش مهریه و کل حق وحقوقم جدا بشم چون خیلی دارم اذیت میشم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

هر جور خودتون دوست دارید ‌. قرار نیست هر چی اونا گفتن شما انجام بدید

خواستم بدونم بقیه نامزد بودن در اینطور مواقع باید حتما کادو بدن یا لزومی نداره

نه چه زشتی داره.

چند پول بدن بنظرت اوکیه؟

اره من که هنوز هنوزه دارم سواری میدم اخرش مجبور میشم با بخشش مهریه و کل حق وحقوقم جدا بشم چون خیلی د ...

الهی که مشکلت حل بشه برات صلوات میفرستم.

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

عجببببب الان باید به خاهرت طلا بدن ما رسم داریم اولین مراسم عروسی یا عقدی ک عروسامون و میبریم ب عنوا ...

اینجا ک رسم اینطور نیست