2777
2789
کی گفته مجازیه‌ ؟ چرااا

به خاطرهمونا دیگه 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس اولی دارم اونم پسر همش بازیگوشی😂😂

خدا به فریادت برسه خواهر😄

هر چند خودمم از دوسال دیگه درگیر کلاس اولی میشم

واای الان که دارم در موردش صحبت میکنم احساس ناتوانی میکنم

انگار کشش ندارم😑

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

خدا به فریادت برسه خواهر😄هر چند خودمم از دوسال دیگه درگیر کلاس اولی میشمواای الان که دارم در موردش ...

نه کلاس اول خیلی ذوق داره وسطاش فقط دیگه بایدهلت بدن😁

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

خدا به فریادت برسه خواهر😄هر چند خودمم از دوسال دیگه درگیر کلاس اولی میشمواای الان که دارم در موردش ...

منم هرروز شب قدر این لحظه ها رو بیشتر میدونم وهی میگم  خدا صبرم بده 😂😂

پاییز وزمستون برای ما مادرا حکم عذاب الهیه

.