2777
2789

هزار دفه گف بین خودش و اون چیزی نیس فامیل خیلی نزدیکشونه نمیدونم چرا حس خوبی بش ندارم میگم اگ میخاست تا الان ی حرکتی زده بودن ولی نمیدونم چرا انقد دارم فشار میخورم 😑😑

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب اینه برات تعریف میکنه میگه داره میاد بعدم میگه هیچی نیست 😂😂به نظر میاد هدف حرص خوردنیه در حقی ...

اره ممکنه. 😂😂😂

اخه گف مهمون داریم و اینا گفتم کی ان و دخترم دارن گف فقط داییم ی دختر بزرگ داره اونم باهاش ازین فازا ندارم و فلان منطقی نیس ولی دارم حرص میخورم😑

اره ممکنه. 😂😂😂اخه گف مهمون داریم و اینا گفتم کی ان و دخترم دارن گف فقط داییم ی دختر بزرگ داره اون ...

😂😂😂 باور کردنی نیست حرص همچین چیزایی هم بخوری 😂😂😂 

چرا فکر می‌کنید همه دنبال پارتنر شمان 😂

😂😂😂 باور کردنی نیست حرص همچین چیزایی هم بخوری 😂😂😂 چرا فکر می‌کنید همه دنبال پارتنر شمان 😂

ازین حرص میخورم ک میخاد حرصمو دربیاره 😑😂

بعدشم خاله هاش و اینا تو گوشش میخونن برا همین