سلام خوبین بچهاااا نامزدم خیلی خوبه خیلی کاریه مهربونه اما مثلا توی شوخیاش خیلی فحشای مسخره میده خانوادگی فحش میده من اصلا دوس ندارم صدبار بهش تذکر دادم اما بازم همون آش و همون کاسه خانوادشم ک اینقدر بدرد نخورن ک حتی دلم نمیخاد اسمشون رو بیارم اوایل بامن خیلی خوب بودن ولی الان رم کردن مثل حیوون گاهی اوقات منم به بهانه ایتقدر پریودم عصاب ندارم مثل خودش بددهن میشم اما اون زیاد واسش مهم نیس... راهنمایی کنید چون تو دوران حساسیم چکار کنم ک بهتر بشه بحرفمم خیلی گوش میده اما تواین یمورد نمیدونم چجوری رامش کنم مادرر اصکولش بش گفته تو وقتی کوچیک بودی یکی بهت شیر داده ک خیلی فحش میداده منم ب نامزدم گفتم اون نفر خوده مادرته ن کسی دیگه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یبار فقط بش گفتم حس میکنم گاهی اوقات تو بعضی چیزا همودرک نمیکنیم خیلی بهم ریخت بهم گفف من تورو راحت بدست نیوردم ک تو بهم بگی همو درک نمیکنیم واسش سنگین بود حرفم
خب مشاور بريد. خوب فكراتونو كنيد. تا خيلي چيزي جدي نشده تصميم عاقلانه بگيريد
اکثرا مردا نمیان اما بخاطر رابطمم ک شده موقع عقد ک مشاوره میدن ب مشاور میگم دقیقا این موضوع رو ذکر کنه واسش و براش شفاف سازی کنهک بددهنی بمرور زندگیو ازهم میپاشونه....
انگار با فحش زاده شدن میگن فحش باد هواس برای اینام واقعا همینطوره خیلی راحتن درباره فحش دادن ولی من واقعا دوس ندارم اینجوری مثلا حرومزاده میگ بیشرف میگه پارت میکنم میگه یا پوفیوزو ولاشخورو لاشیو اینا ک مثل نقل و نبات میگه منم بش گفتم بخدا زنت شدم اگ یکدوم ازاینارو بگی تو صورتت نگاهم نمیکنم چ برسه ک بهت نزدیک شم تا درست بشی در جواب حرفم میگ مادرتو میخوابم زمین یا میگ مادرت ب عزات بشینه زن بدل خودش شوخی میکنه ک من بدم میاد بش گفتم کاری نداری قطع میکنم من کار دارم بعدش دیگ میگ گه خوردم غط کردم وببخشیدو...