2777
2789
عنوان

ممکنه تایپ یه پسر کلا عوض شه

37 بازدید | 5 پست

من یه پسر رو می‌شناختم از بچگی ..تایپش همیشه خدا دخترای ریزه میزه و لاغر و بی‌بی فیس  بودن اتفاقا با دوست دخترشم خیلی صمیمی بودم برای دختره میمیرد دختره هم این مشخصات رو داشت خیلی سفید و ظریف بود..‌سر یه ماجرا از هم جدا شدن دختره ازدواج کرد پسره تا ۶ سال بعد از دختره سمت کسی نرفت الان فهمیدم حدود یک ماهه بایکی از دوستای دیگم که نسبتا پر و قد بلند و چشم آبرو مشکی و سبزش اوکی شده حتی شخصیتش هم کاملا برعکس از همه لحاظ برعکسن..یادمه دوست قبلیم همیشه میگفت فلانی از دخترای درشت خوشش نمیاد زیاد بهم میگه چاق نشو پر دوست ندارم همینطوری ریزه بمون ..من اون تایما یکمی پر شده بودم یکسره مسخرم میکرد تیکه مینداخت دختر نباید پر باشه ظریف خوبه ..برام عجیب بود این آدم که این همه اصرار داشت به ظریف بودن کلی بخاطرش به من حرف زد چطور به یه دختر پر اکی شده ؟ ممکنه تایپ ظاهری یه آدم انقدر عوض شه یعنی شنیدم شاخ درآوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.