2777
2789
عنوان

سوال زنونههه

86 بازدید | 10 پست

دوستان یکم شرایط پیچیده هست ولی خب ممنون میشم اگه میتونید کمکم کنید🥲

سه ماه متفورمین و سیپروترون کامپاند مصرف میکردم برای تنبلی تخمدان از اردیبهشت قطعش کردم و خرداد دو دفعه پریود شدم یه بار با خونریزی خیلی کم یه بار با زیاد و تیر اصلا پریود نشدم

الان حدودا ۱۰ روزه دارم اصلاح سبک میکنم برنج و نون کم میخورم سردی خیلی کم میخورم حدود ۱۰ روزه سیاه دونه و عسل میخورم و دمنوشای گرم و پنج شبم دمنوش بو مادران خوردم، الان سه روزه معذرت میخوام ترشحات خونی دارم میدونین علتش چیه؟ نشونه ی خوبیه یا بد🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبهپریودهمنم با اصلاح سبک زندگی و غذا درمان شدم.. اوایل مثل شما لک میدیدم یا لخته خونی به خصوص وقتی ...

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم شما حدودا چه مدت اینجوری بودین و چه مدت بعد اوکی شد؟

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم شما حدودا چه مدت اینجوری بودین و چه مدت بعد اوکی شد؟

من از همون بلوغ.. خیلییی دیر به بلوغ رسیدم البته تقریبا میشه از ۱۷ سالگیم تا ۳۲

سه ماه بعد از اصلاح سبک زندگی و تغذیه اولین بار بدون دارو پریود شدم به صورت لک بینی و ولی در ادامه دیگه هر ماه مرتب پریود شدم خونریزیم هم گاهی بیشتر گاهی کمتر تااا اینکه میزان خونریزی هم نرمال شد به تدریج