2777
2789
عنوان

پرستاری درسن بالا

301 بازدید | 50 پست

۳۳ سالمه و خانه دار. دلم میخواد یه شغل بیمارستانی داشته باشم علاقه هم دارم.اگه این رشته رو آزاد بیارم  بنظرتون ۴ سال بعد از تحصیل و ۲ سال بعد طرح جمعا ۶ سال بعد میتونم استخدام بیمارستان دولتی بشم؟چون میخوام آزاد برم هزینه هام هدر نره

خواهشا هر کی میدونه بگه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونید بیمارستان خصوصی هم کار کنید

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

محدودیت سنی هست. ولی اینم درنظر بگیر که میتونی بیمارستان های خصوصی کار کنی.و سوال اینجاست که کشش و وقت داری درس بخونی؟ دروس پرستاری بشدت سخت و سنگینه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

کار آره 

ولی فعلا به فکرم قبلی باش 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
استخدام رسمی میخوای بشی؟اون موقع باید بعد اتمام ازمون استخدامی وزارت بهداشت بدی

بعد از فارغ التحصیلی باید برای کار کردن تو بیمارستان دولتی حتما آزمون بدیم یا بیمارستان‌ها بدون آزمون دانشجوها رو به کار میگیرند؟