2777
2789

خانمای متاهلی که مدرک تحصیلی بالا داشتن و ازدواج کردن و خونه نشین شدن،شمام از ازدواجتون پشیمونید؟ بعد ازدواج با وجود شوهر مستبد و خسیس،چطور سرپا شدید؟خواهشا راهکارهای نامعقول و غیرممکن ندید🥺🥺اگه تجربه ای دارید، ممنون میشم از تجربه تون بگید🙏🥺( اینم بگم من نه پشتوانهء مالی دارم،نه پشتم به خانوادم گرمه)

به غلط کردن افتادم 😊فقط روزی هزار بار ارزو مرگ خودمو میکنم برا بی عقلی ک کردم

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرک تحصیلی بالا نداشتم 

ولی شاغل بودم و حقوق خوبی داشتم مجردی خیلی خرج های لاکچری واسه خودم میکردم با حقوقم 

ولی الان نه تنها حقوق ندارم بهم پول هم نمیده

میگه هرچی میخوای بگو بخرم

خیلی سخته برام هیچ جوره راضی به کار کردنم نمیشه میگه طلاق میدم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

ازدواج اولم محدودم کرد از همون اول جدا شدم ازش .

ازدواج دومم 

ک ازدواج کردم شاغل بودم اوایلش شوهرم نذاشت برم سرکار چون از طرف فک و فامیل حسود من و فامیلا خودش حرفا بی ربطی راجب من به گوشش میرسید 

خیلی حرفا بدی راجبم بهش میزدن که تاثیر گذاشته بود روش با گذشت زمان هم دید من اونطوری نیستم و هم دست اونا روشد براش. الان دیگه کاری نداره دارم دوباره شروع میکنم‌.

ولی اولش پشیمون شده بودم چون حس برده گی وخفگی بهم دست داده بود 

دلم میخواد شاغل باشم فک میکنم برا روحیم خوبه ولی باهاش کنار اومدم

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

من مث سگ پشیمونم😅به من گف تو بله رو بگو من بهت ماهیانه میدم اندازه حقوق بیرون هم نباشه نصف اون که میدم🙄گفتم باشه بعد گدا بازی درآوردخرج زندگی و گرونی و این حرفا

هیچی نمیده😒 قشنگ با افسردگی دارم میجنگم😐