2777
2789

عمل بینی بین ۱۲۰ تا ۲۰۰ تومن 

لیزر جلسه ای بالا ۳ تومن ک تازه کل بدن هم شامل نمیشه

کارای پوستی تازه یه فیشیال رو فقط در نظر بگیریم جلسه ای بین ۱ تا دو تومن

دستگاه های لاغری جلسه ای دو تومن ک برا گرفتن نتیجه باید هفته ای یکبار رفت حالا نهایت بگیریم هفته ای دوبار هم میشه ماهی ۴ تومن 

ارتودنسی و کامپوزیت و لمینت هم ک بماند🥲

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر فول بادی سایناشور یک و نیمه کجا بالای ۳ تومن ! من هر جا قیمت کردم همین حدوده ۱..۱ و نیم بود

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

لیزر ماهی ۳ اونم نصف و نیمه 

من ۱ ملیون و سیصد میگم کامل 

فیشیال من یه جلسه رفتم ۱ و ۵۰۰ دادم و محصولاتی هم که گفت بخرم شد ۲ و ۵۰۰

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی گرون نیس؟

خب این دیگ خ گرونه 

نمیدونم چطور همه اینارو با هم انجام میدن 🤦

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
لیزر فول بادی سایناشور یک و نیمه کجا بالای ۳ تومن ! من هر جا قیمت کردم همین حدوده ۱..۱ و نیم بود

منم دیدم بین ۱/۵۰۰ تا ۲ تومن 

ولی خب من نتیجه گرفتن برام مهمه قبلا جایی رفتم خوب نتیجه نداده الان دیگ باید جایی انتخاب کنم ک مطمین تز یاشه

همه ی این خدماتی که گفتی ارزونترم انجام میشن

بله ولی مطمین بودن خ مهمه 

کلی ادم دیدم رفتن هزینه کمتر دادن نتیجه اشون خ کمتره 

دلیلش مشخصه همین  سلبریتی ها مدل ها و فضای مجازی تبلیغاتشون به خوردمون میدن جهان سومی ها بیشتر تحت تاثیر قرار میگیرند و تقاضا برای عمل زیبایی بالا میره  متاسفانه بین کشورهای عربی و ایران ابن مساله خیلی پرنگ تر جاهای دیگه هست ولی انقدر شدت نداره

😎💚🐬