2777
2789

سلام خانما شما هر ماه از بارداریتونو از چه روزی حساب میکنین یا میکردین؟

مثل محاسبه دکترا از اولین روز آخرین پریودی که دو هفتش غیر واقعیه یا از روز لقاح؟

میخوام علائم هر ماه رو بدونم پس لازمه دقیقا بدونم کدوم درست تره؟

از ۶یا۷ هفته شروع میشه معمولا تو ۱۴ هفتگی تموم میشه بعضیا هستن تایمشون طولانی تره

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با تاریخ اولین سونو . البته سونوی بعدی دقیق تر بود

من اصلا سونو نرفتم چون به استرسش نمیارزه و امواجش مض...ره.خیلیا رو دیدم که بعد از چند بار سونو رفتن رشد بچشون کم شده یا متوقف شده

از وقتی سونو میری معمولا پنج هفتگیاز هفته ششم شروع میشه تهوع تا۱۵ هفتگی تهوع داری.

وای خدا یعنی ماه سوم هم تهوع هست .....من بارداری دوممه ولی دفعه قبل اینطور نبودم

از ۶یا۷ هفته شروع میشه معمولا تو ۱۴ هفتگی تموم میشه بعضیا هستن تایمشون طولانی تره

امیدوارم ماه بعد بهتر باشم اخه همش ضعف شدید معده دارم فقط وقتی بالا میارم خوب میشم‌ سردیجات و آب هم حالمو خیلی بد میکنه

امیدوارم ماه بعد بهتر باشم اخه همش ضعف شدید معده دارم فقط وقتی بالا میارم خوب میشم‌ سردیجات و آب هم ...

من سر بارداری خنکی اب هنوز تو گلوم بود بالا میاوردم در این حد به هر چیز نگاه میکردم احساس میکردم بو میده رنگم مث زردچوبه بود ولی یهو یه روز پاشدم از خواب انگار همه اون حالتا رفته بودن

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

نه تموم میشه همون یه ماهه اول تهوع داشتممن اینجوری بودم برای همه یکسان نیستدختر بود برام

منم فکر میکنم دختره اخه شکمم مث قبل سریع تیز نشد بیاد جلو، حالمم بده، 

من سر بارداری خنکی اب هنوز تو گلوم بود بالا میاوردم در این حد به هر چیز نگاه میکردم احساس میکردم بو ...

انشاالله منم زودتر اون روزو ببینم 😁 آره دقیقا هر چیو میبینم بدم میاد حتی نمیتونم بچه مو بغل کنم. فقط از بوی خاک نمدار و گیاه خوشم میاد

منم فکر میکنم دختره اخه شکمم مث قبل سریع تیز نشد بیاد جلو، حالمم بده،

واسه دختر شکمتون زیاد جلو نمیاد

تهوع صبحگاهی تون زیاد میشه  

من جوش صورت زیاد زدم

وزنمم زیاد بالا نرفت پف نکردم 

انشاالله منم زودتر اون روزو ببینم 😁 آره دقیقا هر چیو میبینم بدم میاد حتی نمیتونم بچه مو بغل کنم. فق ...

من از بوی عرق شوهرم خوشم میومد 😒🤣🤣لباسای کثیفشو میبردمی گوشه چناااان میبوییدم ک نگو عوق