2777
2789

بچه ها..داروهامو که دکتر تجویز می‌کنه..میشه کارایی که بجز خوردن دارو باید انجام بدیم رو بگید بهم....بعد درمان موهامون برمیگرده؟:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دارو مصرف میکنی ؟

چه عوارضی داشته برات

واینکه الان این موضوعات طرفدارو پاسخگو نداره با تاپیکهای چند سال پیش کاربرا سر بزن

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

فقط ورزش و اگه اضافه وزن داری رژیم هم بگیر که فوق العاده تاثیر دارهمن با اضافه وزن فقط رفتم ورزش هر ...

اخه من دو سال هر روز بدنسازی کار میکنم بجز یه هفته ای که پریود بودم:)

اضافه وزنم ندارم🥲

ارثی ام ندارمش نمیدونم از کجا سر و کله اش پیدا شد😔

شاید بخاطر فیتو باشه که روش زده بود روزی دوتا باید بخورم من یه ماه روزی سه تا خوردم:)

الان دارو مصرف میکنی ؟چه عوارضی داشته براتواینکه الان این موضوعات طرفدارو پاسخگو نداره با تاپیکهای چ ...

همین امروز فهمیدم که تخمدانام اینطوری شدن:)

فعلا سونو و جواب آزمایش مو نبردم دکتر..ولی دکتره صب که ویزیت کرد قبل اینکه سونو و آزمایش بدم گفت من از چهره ات تنبلی تخمدان و آندروژن بالا رو تشخیص میدم که اگه آزمایشاعم تایید کنن سه ماه سیپروترون استات باید بخوری

اخه من دو سال هر روز بدنسازی کار میکنم بجز یه هفته ای که پریود بودم:)اضافه وزنم ندارم🥲ارثی ام ندارم ...

قرص فیتو رو کی واست تجویز کرد

سرخود روزی سه تا خوردی؟ ریزش مو یا کمبود داشتی خوردی؟

ولی من هنوز نشنیدم بگن تنبلی تخمدان میاره

همین امروز فهمیدم که تخمدانام اینطوری شدن:)فعلا سونو و جواب آزمایش مو نبردم دکتر..ولی دکتره صب که وی ...

آندروژن بالا که ینی هورمونای مردونت زیاد شده که باید علت یابی کنی

من و خواهرام تنبلی تخمدان داریم من وزنمو کم کردم ولی

تنها قرصی که عوارض نداشت و اثرشم عالی بود قرص ویتاگنوس بود که دوتا خواهرام که دکتر قشنگ بهشون گف یائسگی زودرس دارین کاریشم نمیشه کرد ولی با مصرف این قرص به موقع پریود میشن

ویتاگنوس یه قرص گیاهیه که عصاره گیاه پنج انگشته و کارش اینه هورمونهای زنانه رو تنظیم میکنه

من به هر که پیشنهادش دادم ازش اثر دیده

اولش روزی سه تا خوردن خواهرم بعد یه ماه دیگه روزی دوتا دونه و هر روز میخورن حتی پریودی

این قرص رو یکی از متخصصای زنان برای دوستم تجویز کرده بود و دکترای متخصصم قبولش دارن

وقتی رفتی پیش دکترت در مورد این قرص بپرس ببین نظرش چیه شما مصرف کنی

آندروژن بالا که ینی هورمونای مردونت زیاد شده که باید علت یابی کنیمن و خواهرام تنبلی تخمدان داریم من ...

قرص ویتاگنوس رو باید از کدوم روز دوره استفاده بکنی؟

کلا نباید قطع بشه؟من این ماه پریود نشدم روز اول دوره ندارم😬

میشه همینطوری شروع کنم به خوردن؟

میگم تا جواب آزمایشم بیاد اینو بخورم از فردا☹️چون گیاهیه دیگه ضرر نداره که

آندروژن بالا که ینی هورمونای مردونت زیاد شده که باید علت یابی کنیمن و خواهرام تنبلی تخمدان داریم من ...

عااا ممنونم..دکتره از رو چهرم آندروژن بالا رو تشخیص داد حالا جواب آزمایشم باید بیاد ولی تو سونوگرافی زده بود که فولیکولای ریز ریز دیده میشن..از اونجا خودم تشخیص دادم تنبلی تخمدان و😁😁

میگم که وقتی این قرص ویتاگنوس رو شروع کردید به خوردن ریزش موهاتونم قطع شد همراه درمان؟

نه قرص فیتو رو کسی تجویز نکرد من چون موهام نازک بود شروع کردم به خوردن..سر خود هم سه تا خوردم که زودتر تاثیر بذاره😂💔