بچه ها من یکی دوماهه با یکی چت میکنم خیلی خوشم میاد ازش معلومه اونم خوشش میاد
اما به خاطر شغلش بد بینه به رابطه و ازوداج و میگ میدونی ازت خوشم اومده فک نمیکنی جرات اینکه پیشنهاد بدم روندارم؟ حالا اینا رو کنار
این یکی از اشناهامونه و همه میگن خیلی پسر خوبیه از نحو حرف زدنش هم مشحصه خیلی سنگینه یبار چرت پرت هم نگفته … هروزم حرف نمیزنیم هر از گاهی
چند بار بهم گف وقت داری ببینیم همو
همیشه میگ یا تایم بد میگ یا یهو میگ یا جور نمیشه اصن برم ( اضطرابمم بی تاثیر نیست ک لغو میکنم )
تا اینکه چند روز پیش گف چرا نمیای ببینمت یکم حرف بزنیم گفتم باش بریم گفتم پنجشنبه بریم
گف پنجشنبه اگ مامانم منو نکشونه اینور اونور ف چهارشنبه بریم هستی ؟ گفتم بهت خبر میدم و اینکه خبری ندادم تا اینکه شب شد بهش پیام دادم گفتم پنجشنبه قرارمون سر جاشه ؟ گف باشه کی بریم ادل قرار شد صبح بریم بعد عوض شد که عصر بریم . خلاصه صبح شد بهم پیام داد من بیرونم گفتم بیکاری بیای بیای منم گفتم مگ قرار نشد عصر بریم گف باشه گفتم تایمشو اوکی کنیم گفتش مادرم میگ ابغوره ببر بگیر بهت خبر میدم اینو گف ناراحت شدم و محترمانه گفتم دوست دارم وقتی برای کسی وقت میزرم اونم برام وقت و اولویت بزاره و این حرفا
بهم گف بخدا برام مهمی من نباشم کسی نیست کارای خونه رو انجام بده همه چی گردن منه مهمون کیاد میزه باید حواسم باشه ( فکر کنم پدرش دستش شکسته )
خلاصه اینجوری شد و بعد این دیگ حرفی از قرار نزد
و استوری میزنم در حد ری اکشن اتیش یا دست زدن واکنش میده
پریروز استوریش ریپ زدم احساس کردم یه مقدار راغب نیست چت کنه
بعد امشب خودم استورى گذاشتم رى اكشن دست فرستاد منم 🙏☺️ اينو فرستادم فقط لايك كرد دوست داشتم سر صحبت باز بشه 😭 چون قبلا هم فقط ری اکشن داده بود من سر حرف رو باز کردم گفتم سلام خوبی اینا دیگ اینبار چیزی نگفتم
بنظرتون جيكار كنم پيشنهاد قرار بزارم ؟