2777
2789

مثلا چه خدماتی؟

اگه خیلی هزینه کرده باشم مثلا برا تاتو های صورت  فقط میگم که مطابق سلیقه ام نشده 

اگه هم در حد اصلاح ابرو و کوتاهی و رنگ  مو باشه هیچی دیگه نمی‌رم اونجا 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفته پیش رفتم موهامو کوتا کنم موهامو  اونقدی ک میخاستم کوتا نکرد چارصدم گرفت 

گفت ک‌ موهات حیفه😑🔪بتو‌چ اخه لعنتی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

متاسفانه سکوووت

فقط یه بار رفتم سالنی که همیشه میرم ولی ناخن کار خودم نبود با یکی دیگه نشستم، طرف انگار ارث پدرش رو از من میخواست سگا سگگگگ کارش هم افتضااااح

اونجا چیزی نگفتم ولی دفعه بعد هم به ناخن کار خودم گفتم هم به رییسشون گویا بازم شکایت این مدلی داشت ماه بعد که رفتم  اخراجش کرده بودن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اعتراض میکنم به جا رفتم واسه مژه اصلن راضی نبودم پول هم ندادم بهشگفتم ریمو‌ کن خوب نذاشتی

دعوا نکرد طرف

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

دعوا نکرد طرف

نه سفت زدم 😁سلیطه بازی در آوردم واقعن هم خوب نزده بود مثل‌پای سوسک شده بود

گفتم‌بلد نیستی چرا سالن زدی😡

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

من که فقط سکوت میکنم ولی دیگه اونجا نمی‌رم یکبار رفتم گیر داده بود بیا ابروهات رومیکرو کنم روم نشد بگم من ابروهای خودم رو بیشتر دوست دارم چندماه نرفتم بعد فکر کردم یادش شده رفتم گفت قرار بود بیای ابروهات رو میکرو کنم الکی گفتم شوهرم نمیزاره گفت این عکس روبه شوهرت نشون بده باخودم گفتم مگه خلم برم همش استرس گیرهاش رو داشته باشم دیگه هیچ وقت اونجا نمیرم