2777
2789
عنوان

کسی هست بره دهم

83 بازدید | 6 پست

بچه ها برای نهم چه کتابای تستی پیشنهاد میدین من خودم هدف و علوم خیلی و کیمیای ادب فارسی و ازمونستان عمومی حلی و مبتکران خریدم موندن ایا ازمونستان ریاضی حلی هم بخرم یا مینی های لقمه یا مرشد ریاضی پیشنهاد بدین بازم 31 استانم خریدم چون اخر سال نهم ازمون تعیین مرکز نهم دارم 

رقابت تو شهرتون زیاده ؟نمونه میخوای یا تیز؟احساس میکنم خیلی داری سخت میگیری با 31 استان هم کارت راه میوفته 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

رقابت تو شهرتون زیاده ؟نمونه میخوای یا تیز؟احساس میکنم خیلی داری سخت میگیری با 31 استان هم کارت راه ...

اره مشهدم من تیزهوشانم ولی بین 4 مرکز مشهد رقابته که باید جزو 50 نفر اول شهر بشم که بتونم فرزانکان 1 تجربی قبول بشم نه بابا 31 استان که فقط برای جمع بندی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مشهدم من تیزهوشانم ولی بین 4 مرکز مشهد رقابته که باید جزو 50 نفر اول شهر بشم که بتونم فرزانکان 1 ...

اها پس افرین جدی بگیر والا خودم با 31 استان نمونه قبول شدم 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

از کتابای دیگه خبر نداری کدوم خوبه کدوم بد

ایکیو هم تعریفشو شنیدم بیشتر رو تست ریاضی و علوم کار کن