2777
2789
عنوان

خانما و آقایون سایت

440 بازدید | 46 پست

خانما و آقایون بابت تاپیک قبلی از همه تون عذرخواهی میکنم حدف فقط شوخی و خنده بود اصلا قرار نبود عکسی بذارم این آرزو ۸۸ انقدر بد فحش میده که گفتم تا فحش نداده یه عکسی بذارم 😁 اون عکسه هم سرچ میکردین (عکس مرد ) اول گوگل بود نمیدونم پنجین عکس بود هفتمین عکس بود😐 خلاصه حلال کنید 

بعدشم از عکس گذاشتن ترسی ندارم فقط خیلی بد عکسم زشت نیستما مشکل از دوربین گوشیاس😂 بعدشم یه کاربری گفت گذاشتن عکس برای کاربر آقا ممنوعه بععععععد اینکه اگه ممنوع نبود بعدا یه عکسی میذاشتم خلاصه خلاصه حلال کنید🌺 درضمن یه خسته نباشیدم به اون خانمای که لطف کردن گذارش زدن بگیم خسته نباشید دلاور 😂

و

و

در آخر بگم که بعدا یه تاپیک درمورد اینکه چرا چندوقته اینجا هستم هم میزنم که یه وقت کسی فک نکنه اومدم اینجا و میخوام برای کسی مزاحمتی ایجاد کنم. انشالله که همیشه شاد و موفق باشید

آقا هستم  😐  نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم انقد براشون مهم باشه میبینن و رد میشن اینجا رو زیاد جدی نگیر

درسته ولی ادب حکم مییکنه که عذرخوهای کنم 

اشکال نداره از عمد که اون تاپیک رو نزدی شما میتونی به کاربرا بگی تاپیک رو بترکونن تعطیل بشه

نیاز به گفتن نیست از اول تاپیک تا آخرش داشتن گزارش میزدن😂

مرسی آبجی🌺

خواهش میکنم ولی من آبجی یا خواهرت نیستم برادرمم نیستی 

مرسی هم نباید بگی چون فرانسوی هست باید بگی ممنون خانم 

اما گل که فرستادی بسیار خوشگله 

عاشق رنگ قرمز پر رنگ 

درخواست رو باز کن میخوام حرف های بزنم اینجا نمیتونم تعلیق میشم

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

خواهش میکنم ولی من آبجی یا خواهرت نیستم برادرمم نیستی مرسی هم نباید بگی چون فرانسوی هست باید بگی ممن ...

ما ایرانیا نصف جمله هامون انگلیسیه حالا یه دونه‌ش فرانسوی باشه به کجا بر میخوره😂

بعدشم جمله آبجی تا اونجای که من میدونم حرف بدی نیست ولی بگذریم هرکی یه شخصیتی داره دیگه به هرحال ممنونم خانم🌺