2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بچه بیاره🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 45 پست

خطاب به عزیزانی که میگن مادر سنش بالاس بچه مادر مسئولیت پذیر و با درک میخواد چه بسا بچه هایی هستند که آیندشون به خاطر بی مسئولیتی پدر و مادرا و سن کمشون که درک درستی ندارن به هم خورده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂داداش ک واسه تو نمیشه برای بچهات میشه😂😂

اره ولی میگه تو پیر بشی لااقل بعدا پسره بزرگ میشع پناهت میشه😂😂😂

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

مامانت چهار سال کوچیک تره مامان منه با این تفاوت که من پنج سال از تو کوچیک ترم😂

مامانم خیلی زود ازدواج کرد😂😂😂

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

اگه سنت داره بیشتر میشه اهمیت مامانتو میخوای چیکار🤨

همیشه و تا آخر عمرم به محبتش نیاز دارم 

تنها جایی ک پناه میبرم 

چ بسا  هیچوقت محبتش رو ی ذره واسم کم نکرد🥺

ای خودددااا 😍😍اختلاف سنی منو و خواهرم ۱۰ ساله ،مثل مامانم ازم مراقبت میکرد🥺 هنوزم هوامو داره خیلی ...

ای جانم 

واست بمونه  و بمونی واسش😍🥺

بچه مامان میخواد نه مامانبزرگ کاش یه سریا میفهمیدن

عهه.. مگه مامان بزرگا مامان در نمیاد. 

کاش بعضیام اینو میفهمیدن.

با اجازع اسی...ببخشیدااا.بچه تو هر سنی باشه و بیاد برای مادرش بچن...و مامانم تو هر سنی مامان...ینی چی این حرفا روو..

زحمتش پای مامانه...نه بقیه...یکمم خودتون بفهمین😇🌹.. 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

عهه.. مگه مامان بزرگا مامان در نمیاد. کاش بعضیام اینو میفهمیدن.با اجازع اسی...ببخشیدااا.بچه تو هر سن ...

عزیزم انگشت مامان من که همش داداش بیچترمو خون به جیگر کرده واقعا حرفی ندارم بارداری توس سن ۴۰ سالگی خطره خطر