2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بچه بیاره🥺

818 بازدید | 45 پست

من بچه هارو دوست دارم 

ولی خب منم سنم داره بیشتر میشه اینجور نمیشه اخه 🥺🥺 

حسم ی طوریه 

از اونورم میگم نکنه کمتر اهمیت بده به من 🥺😂

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مادر شادی

خودمون معلوم نیست فردا باشیم نباشیم

هنوز صبح ب صبح اخبار جنگ چک میکنم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

به به... امضاتو😅

دیگه یه چیزایی رو باید قبول کنی. خواهر بزرگتر می شی. اونم نی نیه و به توجه احتیاج داره. ولی خواهر و برادر داشتن بهترین و شیرین ترین حس دنیاس. خودت اونقدر عاشقش می شی که اصلا نمی ذاری بقیه بهش توجه کنن. خودت توجه می کنی. مامانا هم برای همه عشق کافی دارن. فقط اوایل کمی حواست به مامانت باشه و هواشو داشته باش که نی نی یه کم بزرگ بشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

اگه سنت داره بیشتر میشه اهمیت مامانتو میخوای چیکار🤨

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه مامان میخواد نه مامانبزرگ کاش یه سریا میفهمیدن

منم دوست ندارم 

ولی مامانم اصلا بهش نمیاد سنش 

از اونور بهم میگه  تو این دنیا لااقل ی داداش داشته باشی

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺