2821
2789

اینا اولش ۷ میلیون میگیرن برا ثبت نام بعدش ماهی ۵ تومن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

برای برادر زادم ۲۵ تومن 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط ثبت نام؟

نه برای کل سال

فقط هزینه های خرید وسایل با خود والدین هست مثه مقوا و گواش و چسب و اینا...

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نه برای کل سالفقط هزینه های خرید وسایل با خود والدین هست مثه مقوا و گواش و چسب و اینا...

خوب من باید ۵۰ تومن بدم ۷ تومن هم ثبت نام میشه ,57تومن

حالا هروزم جشن و کارگاه دارن اون جداست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خوب من باید ۵۰ تومن بدم ۷ تومن هم ثبت نام میشه ,57تومنحالا هروزم جشن و کارگاه دارن اون جداست

وای چقد زیاد

مهدهای عادی نمیتونی ببریش؟ فکر میکنم غیرانتفاعی باشه ک اینه قیمتش 

وای چقد زیادمهدهای عادی نمیتونی ببریش؟ فکر میکنم غیرانتفاعی باشه ک اینه قیمتش

آره آخه نزدیکمون نداریم عادی