2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز جای پیشرفت داره من با چت جی پی تی میخواستم یه آهنگ درست کنم سه روز منو سر دووند آخرشم عذرخواهی کرد نتونست درست کنه 

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

همین انسان اون و ساخته 

ولی خب خلاقیت یه انسان رو به هیچ عنوان نداره 

همینطور همدردی 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

هوش مصنوعی

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

بنظرم هوش مصنوعی ازین نظر که همزمان دسترسی به اطلاعات زیادی دار مثلا همه داده های پزشکی تو دیتا بیس هست در مقایسه با مغز انسان که داده های محدودی رو میتونه حفظ کنه بالاتر ولی هنوزم بنظرم انسان تو تحلیل کردن و تجربه انسانی بالاتر مثلا اگر یک بیمار به یک پزشک مراجعه کن پزشک اگر تجربه بالاتری داشت باشه تشخیص دقیق آری میتون بده 

بستگی به ادمش داره ولی سوالات المپیاد ریاضی که انسان حل میکنه هوش مصنوعی قادر نیست حل کنه

خب خیلی کاراهم هوش مصنوعی انجام میده که انسان نمیتونه

مثلا حواس پرتی و اشتباه نداره

قدرت پردازش اطلاعات زیادی رو در کسری از زمان داره

هوش طبیعی اگر نبود هوش مصنوعی هم ساخته نمیشد هوش طبیعی زحمتش سخت تره از لحاظ اینکه اتوماتیک چیزی رو فراموش می‌کنه یا سرعت بیاداوردن کند تره اما خلاقیت بالایی داره که تونسته مصنوعی بوجود بیاره

خب هوش مصنوعی حافظه بیشتری دارهخیلی جاها قدرت پردازش بیشتری دارهتازه اشتباهاتی که انسان دچارش میشه ر ...

با همه ی اینها بازم ساخته ی دست بشره 

پس مشخصه ذهن بشر از اون برتره

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

همین انسان اون و ساخته ولی خب خلاقیت یه انسان رو به هیچ عنوان نداره همینطور همدردی

درسته

اما خب خیلی کاراهم هوش مصنوعی انجام میده که انسان نمیتونه

مثلا حواس پرتی و اشتباه نداره

قدرت پردازش اطلاعات زیادی رو در کسری از زمان داره

هوش مصنوعی ساخته ی هوش انسانی هست.و اتفاقا اشتباه هم زیاد داره.هوش مصنوعی توسط هوش و توانایی انسان س ...

درسته اما انسان چیزی رو ساخته که تو یه سری چیزا ازش برتری داره مثلا خیلی جاهایی که هوش انسان دچار حواسپرتی و اشتبا میشه، هوش مصنوعی دچار نمیشه