یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زن بودن گاهی همزمان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبحدم چشمگشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشمگشودن حتا. میان این دو زن، تو تکهتکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.
بنظرم هوش مصنوعی ازین نظر که همزمان دسترسی به اطلاعات زیادی دار مثلا همه داده های پزشکی تو دیتا بیس هست در مقایسه با مغز انسان که داده های محدودی رو میتونه حفظ کنه بالاتر ولی هنوزم بنظرم انسان تو تحلیل کردن و تجربه انسانی بالاتر مثلا اگر یک بیمار به یک پزشک مراجعه کن پزشک اگر تجربه بالاتری داشت باشه تشخیص دقیق آری میتون بده
هوش طبیعی اگر نبود هوش مصنوعی هم ساخته نمیشد هوش طبیعی زحمتش سخت تره از لحاظ اینکه اتوماتیک چیزی رو فراموش میکنه یا سرعت بیاداوردن کند تره اما خلاقیت بالایی داره که تونسته مصنوعی بوجود بیاره