2777
2789

۳ برابر یه پسره، واقعا دیگه درس خوندن یه چیز چرت شده

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منبع؟

لباس میخری، وسایل آرایش و پوست و مو میخواد ، اینا رو میخری، لیزر میخواد، هنوز این تموم نشده گوشی خراب میشه گوشی میخری لب تاب نیازه

خب آخه خرجای هر کس فرق میکنه ، من خودم ماهی ۳ خرج میکنم که بعید میدونم دختر دیگه ای با این رقم بتونه ...

نمیدونم چی بگم. خداییش هزینه ها بالاس

لباس میخری، وسایل آرایش و پوست و مو میخواد ، اینا رو میخری، لیزر میخواد، هنوز این تموم نشده گوشی خرا ...

من خودم خوابگاهم با کلی دختر هم اتاقم ، اکثرا چند دست لباس از همون اول داشتن و هی عوض میکنن ، وسایل آرایشی هم در حد معمول حتی من مارک هاشو میبینم اکثرا ایرانی و ارزونن ، گوشی هم که مگه چقدر خراب میشه؟

دقیقا من خیلی عذاب وجدان دارم

از یه طرف میگی دختره نمیشه لباس نخره یا بخودش نرسه واز طرف دیگه واقعا کم میاری ، هنوز ۲ سال دیگه مونده

من خودم خوابگاهم با کلی دختر هم اتاقم ، اکثرا چند دست لباس از همون اول داشتن و هی عوض میکنن ، وسایل ...

من توی ۴ ترم دوتا گوشی خریدم، یه لب تاب ۸۰ میلیون، فقط خودم ۲۵ میلیون از قشم واسش لباس خریدم و بماند لباس هایی که خودش میخره. کلی آب رسان، ماسک، لوازم آرایش  هم خودم خریدم تازه. 

به خدا خواهرم ما رو پوست کرده. من کلا لیسانس وارشد ۱۹ تومن خرج کردم .

نه اینطوریام نیس همه مثل هم نیستن  .خواهرت عادت کرده زیادخرج کنه بهش بگو زیادولخرجی نکنه دیگه بچه که نیس درک میکنه .

______ تعلیق دائم ______

نه اینطوریام نیس همه مثل هم نیستن .خواهرت عادت کرده زیادخرج کنه بهش بگو زیادولخرجی نکنه دیگه بچه که ...

قبول نمیکنه که