2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش راضیه هم مهریه بده هم طلاق ؟

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

ببین خواهرم من جوانی ۱۷سالمه خواهرم رو از یک مرتیکه نجات دادم چون همیشه کتکش میزد یک روزی رفتم خونه خانواده شو شیشه شکستم بعداً طلاق گفتم بگیره الان دیگه ازدواج بدرد نمیخوره 

من نمیخوام شوهرم میگه نمیخوامت تمام الان میخوام مهریمو بگیرم

راستش راحت نیست مگه خودش راضی باشه چون ممکنه لج کنه مهریه بده ولی طلاق نده بگه ببخش تا طلاق بدم 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

یک چهارم حقوقش توقیف میشه

خونه و ماشین اگر داره توقیف کن

ابتدای کار باید هرچی داره بده الباقی قسط بندی میشه.

درضمن حتما وکیل بگیر فرآیند پیچیده‌ای هستش این کارا

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

عجبآدما چقد راحت همدیگرو بازیچه میکنن

اره میگم خب لباس ک نگرفتی 

حداقل عقد نمیکردی گفته دیگه نمیخوام ببینمت هر چی زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده الان نمیدونم میتونم مهریمو بگیرم یا نه چطو قسط بندی میکنن