2777
2789

اولین پریودی که بدون نشتی بود رو تجربه کردم🤣بالاخره

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه از دردش گلایه دارم نه از نوار و خونریزی

فقططط حال روحیم خیلی بد میشه

کلافه و بی حوصله میشم بدجوووور

اینش از همه برام بدتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

😐😐 آماده باش بمونه تا پریود بشه!

خب درستش همینه چند روز قبل پری بودن گذاشته بشه

مگ حتما باید همه چی کثیف بشه تا گذاشته بشه

چه چیزا...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اتفاقا تا وقتی دقیق پریود می شی یعنی بدنت سالم داره کار می کنه و همه چیز سر جاش هست

منظورم اینه کلا مدلش یه جوری بود سالی یکبار بود

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
من نه از دردش گلایه دارم نه از نوار و خونریزیفقططط حال روحیم خیلی بد میشهکلافه و بی حوصله میشم بدجوو ...

منمممممم انقد که شب خوابم نمیبره

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
خب درستش همینه چند روز قبل پری بودن گذاشته بشهمگ حتما باید همه چی کثیف بشه تا گذاشته بشهچه چیزا...

😐 اولین باره می‌شنوم خب تاریخ مشخصه نهایتا یه روز دیرتر یا زودتر بعد آدم حس می‌کنه پریود شده دیگه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بی حوصلگی و افسردگی‌ش 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

این کار هم میکنم.دو روز اول احتمال نشتی داره😑😑😭💔😂

پس خیلی میشی دولایه بزار قشنگم

بعد وسیله های سنگین بلند نکن کاچی تخم مرغ آپز 

چایی نبات اینا هم بخور

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚