2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

العا گفتنت رو مخمه😐😁 الانننن

بعدم ایشون معلومه همچنان معتاده فقط از خود مواد به قرصش رو آورده...

بنظرم صلاح نیست با همچین آدمی

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

قبل از اینکه اخرشو بخونم که نوشتی قرص مصرف میکنه با خوندن  حالت هاش گفتم صد در صد چیزی مصرف میکنه و ایشون معتاد خواهرتون میتونه با یه معتاد زندگی کنه ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من نمیدونم مشاوره باید برنولی مردهای احساسی آدمهای سختی هستن

ایشون احساسی نیست تحت تاثیر قرص و اعتیاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

کسی که این قرص و میخوره چیزای دیگه هم مصرف می‌کنه مطمئنا 

و اینکه اخلاقشم اینجور که توصیف کردی معلومه خیلی نرمال نیست 

درآمد خوب داره فقط که اونم اخلاق نباشه بدرد نمیخوره واقعا پیر میشه آدم 

نه قزص اعتیاد اور برای ترک تریاک دکتر میده ولی خودش مواد مخدر مثل متادن

واصلا از اقوام ما هروئین مصرف میکرد یا پولش نرسیدیا چی رفت سراغ شربت متادون همون گوهی که بود هست و در واقع معتاد متادون شده

ویتامینه همه استفاده می کنن

اون b12فدات بشم