2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بهش برس سر سفره پیاز بزار با غذا بخوره فلفل بزار کنار غذا کلا غذا هات تند کن لبنیات از سر سفره بردار بعدم به خودت برس همیشه شیو کن و آماده و تمیز باش و خودتو لوس کن برو بغلش ماچ بوس این چیزا زیاد داشته باش 

این که میگم لبنیات حذف کن خودم تجربه کردمااااا  شوهرم هر وقت زیاد لبنیات بخوره مثلا هر روز هر روز دیگه هم زود انزالی میگیره هم میلش کم میشه خییییییلی تاثیر داره 

یکم بهش برس سر سفره پیاز بزار با غذا بخوره فلفل بزار کنار غذا کلا غذا هات تند کن لبنیات از سر سفره ب ...

مرسی از مهربونیت عزیزم اتفاقا عاشق دوغه اکثرا سر سفرس ولی زردچوبه و فلفل زیاد میزنم ب غذا خودم میدونی بیشتر تاثیر عقاید خودشه ک فک میکنه بعدش دیگ خیلی بیحال و بیجون میشه در صورتی ک در این حدم نیس حرفم میزنم باهاش فایده نداره ب تغذیم ک فک میکنم ناامید میشم با خودم میگم مردی ک سرد نباشه ب اینچیزا نیاز نداره جالبه تو دوران عقد انقد همه جا بهم میچسپبد ابرو نمونده بود برامون

مرسی از مهربونیت عزیزم اتفاقا عاشق دوغه اکثرا سر سفرس ولی زردچوبه و فلفل زیاد میزنم ب غذا خودم میدون ...

بآور کن همون دوغ از سر سفره برداری نصف مشکلات حل میشه اینو امتحان کن 

یه چیز دیگه این که مولتی ویتامین بهش بده حتما برای تقویت جنسی 

عزیزم درکت میکنم ادم دنبال نقص تو خودش میگرده🥺

دیگه ازون مرحله هم رد شدم باورت میشه دنبال هیچی نیستم ،حتی بیرون خونه با مرد دیگه ،حتی یه نگاه به کسی کنم ،مغزم همه چیو خاموش کرده انگار برای محافظت از روح و روانم که داغونتر نشه

رابطه زناشویی خییییییییلی مهمه تو زندگی چیزیه که نمیتونی بری به کسی بگی همچین مشکلی دارم و خیلی خیلی رو اعصاب روان آدم تاثیر میزاره بخصوص وقتی یکی میخواد و اونیکی نمیخواد