2777
2789
عنوان

سریال مناسب اینکه با بچم ببینم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 30 پست
اجل معلق ایرانی رضا عطاران خیلی خوبه هم کمدی خوبیه هم جاهایی آموزشی من با گسرم نگاه می‌کنیم و باهم م ...

نه بابا انگار توش گفتن پفیوز

پسرم گیر داده مامان تفیوز ینی چی

انقد بدم اومد 

حداقل رده سنی بزنن که بدونیم بچه نباید نگاه کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای اصن یادم نبود اونو مرسی

جیران خیییلی بالاتر از سنشه و هزارجور سوال براش پیش میاد

به نظر من دیو و ماه پیشونی برای سنش خیلی خوبه برای شما بکم پایینه ولی باهاش ببین سریال عاشقانه هم بد نبود که بخواهی با بچه ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیران خیییلی بالاتر از سنشه و هزارجور سوال براش پیش میادبه نظر من دیو و ماه پیشونی برای سنش خیلی خوب ...

اره دیو و ماه پیشونی عالیه ۲ فصل داره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سریال های کره ای همشون مثبت ۱۵ سالن مگر اینکه سانسور شده نشون بدینتو زیباییاو زیبا بودبکش خلاصم کندر ...

منم با سانسور نگاه میکنم باهاش گلم یا اونایی که میبینیم چیز بدی نداشته مرسی از معرفیتون اگر بازم چیز مناسب میشناسید معرفی کنید لطفا

ایشالا ک خیره

نه بابا انگار توش گفتن پفیوزپسرم گیر داده مامان تفیوز ینی چیانقد بدم اومد حداقل رده سنی بزنن که بدون ...

آره داره اما خدایی الان دیگه سریال با بچه که چیزی نداشته باشه نداریم و این کلمات اگر بد بود که تو تلویزیون نمایش داده نمیشد من نظرم اینه که نگاهش کنید و پسر هم که این حرفارو از تلویزیون یاد نگیره از تو مدرسه و جاهای دیگه میشنوه پس نگرانی نداره.. 

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

جیران خیییلی بالاتر از سنشه و هزارجور سوال براش پیش میادبه نظر من دیو و ماه پیشونی برای سنش خیلی خوب ...

اره مرسی . یه سریالی بود چند سال پیش عید تو آی فیلم نشون میداد چندتا زن بودن یکیشون زمستون بود یکیشون بهار بود زمستون زن حاجی فیروز بود اونو میدونید شما؟

ایشالا ک خیره

فصل ۱ رو‌بچه بود دیدیم باهم فصل ۲ اومده؟ ندیدم حتما میبینمش مرسی

اره ۲ هم اومده 

ف‌ک کنم ۳ هم بیاد 

منم با سانسور نگاه میکنم باهاش گلم یا اونایی که میبینیم چیز بدی نداشته مرسی از معرفیتون اگر بازم چیز ...

خواهش میکنم عزیزم

افسانه دریای آبی

عشق زیر نور مهتاب

پری وزنه بردار

اینام قشنگ و مناسب ان

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
معرفی میکنید گلم

(درون و بیرون) دو تا قسمت داره هردوتاش عالیه باعث میشه بچه با درون خودشو حس هاش اشنا بشه و بتونه استرس و اظطراب کنترل کنه 

(روح) باعث میشه بچها قدر لحظاتشون رو بدونن 

(لوکا)

(اگر)

(به پیش)

(قرمز شدن)

همشون انیمیشنن و اموزنده دوتای اولی برای بچها واجبه که ببینن خودتم ببین 

من سلطان کره ایم و میگم کره ای یرای بچه ها خوب نیست  خودشون هم اول همه سریال ها زدن مثبت ۱۵ ولی

چیزی بخوام معرفی کنم گروه مطالعه خیلی خوبه آموزنده ست

دوبونگ سون زن قوی

کیمیای روح

ریپلای ۱۹۸۸

دبیرستان مخفی 

آقای ملکه

(درون و بیرون) دو تا قسمت داره هردوتاش عالیه باعث میشه بچه با درون خودشو حس هاش اشنا بشه و بتونه است ...

قرمز شدن و لوکا و درون و بیرون رو دیدیم چیز دیگه هم میشناسید؟

ایشالا ک خیره