نبات.مغزیجات.ابلیمو.قرص.ملحفه.لیوان.دستمال کاغذی..حوله نبر لونگ نخی ببر برای استحمام
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای خوشا به سعادتتون زیارتتون هم قبول باشه انشالله من تا حالا نرفتم اسمم لیلاس برام دعا کن برا نی نیم هم دعا کن سالمو سلامت بغلش بگیرم و سالم بزرگش کنم مرسی ازت
فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️
شامپو صابون ضد آفتاب کفش راحت لباس خنک یه بطری کوچولو آبلیموی تازه با خودت داشته باش یه کوله تا میتونی سبک برو اگه بددلی و هرغذایی نمیتونی بخوری با خودت خوراکی خشک خراب نشدنی ببر
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
چون حوله تو کوله پشتی خیلی جا میگیره..لونگ ببر خودتو خشک کن..بعدش هم میشه نمدارش کرد بکشی رو سرت چون گرمه..قرص اسهال ومسکن ومعده وسرماخوردگی حتما ببر
تورا خدا زیر قبه ثانی دعا برای پدر من یادت نره..اول دعا برای همه..بعد خودت..
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
نون خشک ونخود کشمش هم ببر..شد یه پیاز کوچیک ببر روز اول که وارد اون کشور شدی بخور..ماسک هم ببر
یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد
تو رو خدا برای سلامتی و طول عمر مادرم و عزیزانم دعا کنیدو و تو رو خدا دعا کنید انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا جراحی فک کنم و خیلی خوشگل شم و لثه ها و دندونامو از دست ندم 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله به همه ی حاجتام برسم و دلم شاد شه 😭.
چند روز میخوای بمونی ؟ لباس راحت که تنگ نباشه ببر و بپوش چون بی نهایت گرمه زیاد وسیله نبر اگه کم میخوای بمونی وسایل آرایشی هم نبر چون اونجا نمیشه آرایش کرد تو حرم باید پاک کنی آرایش رو من عید رفتم دو دست لباس بردم دو روزه رفتم کافی بود الان گرمه برای هر روز یه دست لباس ببر من زیر چادر تیشرت پوشیدم چون حجابم کامل بود و هوا گرم بود نمیشد مانتو بپوشم چادر عربی سرم بود
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️