2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید

61 بازدید | 7 پست

شوهرم رفت شمال من تنها موندم خونه بهش گفتم اجازه بده برم خونه بابام اینا ک خودم تنها خونه نمونم گفت ک ن اصلا فلان اینا من اجازه نمیدم خونه خودمون میمونی ۳ روزه ک رفته هنوز ی پیام نداده ک کی پیشته شبا تنهایی 

بعد من پیام دادم الان اون قهر کرده!

پیام دادم دلم واست تنگ شده ولی تو حتی ی پیام هم ندادی 

پیام داده ک من دیگه دلمم واسه خودم تنگ نمیشه اگه بخاد اینجوری پیش بره و مامانت دخالت کنه هیچی دیگه بین من و تو نیست 

آخه مگه من چی گفتم چ درخواست غیر منطقی داشتم 

اینم بگم شوهرم ۱۵سال از خودم بزرگتره و انتخاب خودم بودا الان مادرم پشیمون 

و این دخالتی ک این میگ این ک مامانم چن باری گفت چرا انقد دیر ب دیر میای من تک دخترم با ی برادر 

احساس میکنم شاید از پشیمونی مادرم چیزی شنیده باشه از اطرافیان 

بعد ی آدمیه ک اصلا هیچ محبت و توجه نمیکنه انگار فقط همه چیز ب پول درآوردن و خرج کردنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش رقته شمال چیکار؟به چه حقی رفته و شما رو تنها گذاشته اجازه نمیدم خونه بابات بری؟!! چطور اینقدر ...

ی حساب کتاب داشته واسه کارگرایی ک میان اینجا 

چون زیادی احترام میزارم 

هرکی من و میبینه میگ حیففف

ی حساب کتاب داشته واسه کارگرایی ک میان اینجا چون زیادی احترام میزارم هرکی من و میبینه میگ حیففف

الان دیره  ولی با این اختلاف سن همینه

دنبال یکی می‌گردن فقط بهشون بگه چشم

من والا هیج موقع به شوهرم حق ندادم ک نمیدم که بهم بگه اجازه نمی دم  ..... اجازه من دست خودمه نه شوهرم 

جایی خواستم برم اطلاع میدم فقط

الان دیره ولی با این اختلاف سن همینهدنبال یکی می‌گردن فقط بهشون بگه چشممن والا هیج موقع به شوهرم حق ...

من هم همیشه اطلاع میدم ولی بیشتر اوقات بهم اجازه نمیده حتی با دوستم بیرون برم من ی آدمیم کلا توخونه ام هیچ رفت آمدی با کسی ندارم شاید در ماهش ی بار هم بازار نرم بت این حال باز هم اجازه ندارم