2777
2789
عنوان

سفیانی یمانی خراسانی بخش 1💥

108 بازدید | 0 پست

✍ سفیانی ملعون، اولین نشانه از #علائم_حتمی_ظهور (پنج علامت) که در اصل دشمن اصلی امام زمان و #جبهه_مقاومت زمینه‌سازِ ظهور است.

✍ در سلسله مراحل #فتنه_شام پیش از ظهور (مراحل دهگانه) گفته شد که پس از #خسف_حرستا دمشق (فرورفتن شهرک حرستا به درون زمین)، #فروپاشی_اسرائیل با عملیات #آتش_مشرق ایرانی‌ها را شاهد خواهیم بود. دشمن ناچار میشود از سفیانی به عنوان #آخرین_مهره_یهود رونمایی کند.

✍ سفیانی به عنوان مدافع صهیونیست‌ها برای #نجات_اسرائیل از منطقه‌ی #وادی_یابس که مابین شهرهای #درعا و #سویداء سوریه و شمال اردن کنونی قرار دارد، حرکت خود را در #ماه_رجب سالِ ظهور آغاز میکند.

✍ سفیانی ابتدا جریان #ابقع و سپس جریان #اصهب را شکست می‌دهد. در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان #سال_ظهور، او بر #مناطق_پنجگانه_شام (دمشق و حمص و حلب سوریه، اردن و فلسطین) مسلط میشود.

✍ پس از شنیده‌شدن #ندای_آسمانی صبح بیست و سوم رمضانِ سالِ ظهور و اعلام عمومی بازگشت امام زمان علیه‌السلام که قطعی شدن #ظهور حضرت را بشارت می‌دهد؛ سفیانی، شتابان به جهت یافتن نشانی از امام زمان علیه‌السلام، با دو لشگر، یکی به سمت عراق و ایران، و دیگری به سمت حجاز و یمن، راهی میشود.

✍ در مسیر حمله‌ی لشگر سفیانی به عراق، #امداد_الهی در #شرق_سوریه به کمک ملت‌های مستضعف جهان می‌آید.

🔃 ادامه را در بخش دوم بخوانید.

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 🇮🇷

#زلزله #حرستا #نبرد_بقا #قرقیسیا 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.