2777
2789
عنوان

فیلم پیر پسر❓️ندیدی نیا اسپویل نشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 25 پست

فیلمش درام بود 

نشون داد پدره چقدر پست فطرته

اما لیلا حاتمی اصصصصصلا مناسب نبود 

سست ماست یخ وارفته

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

ولي بازي پورشيرازي بي نظير بود

انصافا همشون عالی بازی کرده بودن ولی پورشیرازی معرکه بود بعدم حامد

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلمش درام بود نشون داد پدره چقدر پست فطرتهاما لیلا حاتمی اصصصصصلا مناسب نبود سست ماست یخ وارفته

من اتفاقا خوشم اومد رعنا شخصیت مرموز پیچیده و غیرقابل حلی داشت که لیلا حاتمی خوب بازی کرده بود نقششو نمیفهمدی ادم خوبیه ادم بدیه و گنگ بود یه جورایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

میگن ابتدال سینمای ایرانه

مبتذل نبود اتفاقا حقیقت عریان جامعه بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اتفاقا خوشم اومد رعنا شخصیت مرموز پیچیده و غیرقابل حلی داشت که لیلا حاتمی خوب بازی کرده بود نقششو ...

بازی حسن پور شیرازی توقع من رو خیلی برد بالا

البته همه چی اوکی بود حتی انتخاب ترانه کورتانیدزه محسن نامجو و فضای خونه و همه چیز

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بازی حسن پور شیرازی توقع من رو خیلی برد بالاالبته همه چی اوکی بود حتی انتخاب ترانه کورتانیدزه محسن ن ...

اره واقعا همه چیز هارمونی داشت و حس انزجار و خفگی به آدم دست میداد نسبت به شخصیت پدر خونواده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40