2777
2789

مثلا من به خودم نمیتونم راحت بگم خوشگلم 

اما وقتی تنهام میگم 

عکسامو نگاه میکنم میگم واییی چه دختری 

مطمئنم شمام میگین😁🍭🩷

بگذریم 

من اهل آرایش نیستم 

مخصوصا کرم پودر !!

نهایتاً بزنم یه ضد آفتاب میزنم با رژ که از حالت بی رنگ بودن لبمو در بیارم 

اون روز رفته بودیم مهمونی و من اصلا آرایشی نداشتم

حتی اون موقع ضد افتاب هم نزده بودم چون شب بود 

فقط یه رژ زدم 

اونحا نشسته بودیم دختر داییم گفت : به به چه خوشگل کردی . . 

منم گفتم اگه با یه رژ خوشگل شدم پس خوش شانسم من 

بعد اون یکی دختر خالم به دختر داییم گفت : ولش کن اون به رژ ساده هم میزنه اون شکلی میشه خودش اینجوریه 🥲

یعنی چی؟ 

دیشبم رفتم داروخونه کار داشتم 

فقط یه رژ داشتم 

اصلا خیلیی عادی بودم 

بعد واسم واقعا جالب بود خیلییی نگاهم میکردن 

اونایی که روی صندلی پیاده رو نشسته بودن هم یکسره نگاهشون روم بود .

وگرنه نه جلفم نه چیزی 

خیلییی ساده ام خیلییی زیادددد 

جالب بود این حرفا و حرکتا برام ، راستش یکم 

احساس کردم شاید باید اعتماد به نفسم رو بالا ببرم و اینقد خودم رو دست کم نگیرم :)

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خب فهمیدیم خیلی ناز و خوشگلیالان چیکار کنیم؟

میشه پاک کنی؟

تاپیکم واسه قفل کردن بود 🩷

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تویع تاپیک دیگه  هم گفتم 

اگه بگید خوشگلید ولی از اون طرفم بگید عکس نمی زارم  یعنی دارید از رویاهاتون برامون می گید 😂😂🙁

در نتیجه حرفاتون قابل باور نیست 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
تویع تاپیک دیگه هم گفتم اگه بگید خوشگلید ولی از اون طرفم بگید عکس نمی زارم یعنی دارید از رویاهاتون ...

ریسک بزرگیه برام 

وگرنه مشکلی ندارم 

ریسک بزرگیه برام وگرنه مشکلی ندارم

زود بزار  زودم برش دار  

البته بعید می دانم اگه عکس بزاری حالاحالا ها بیاد 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
زود بزار زودم برش دار البته بعید می دانم اگه عکس بزاری حالاحالا ها بیاد

اووو سایت باز مشکل دار شده پس

خدا بنده هاشو با کلی دقت و با کلی عشق خلق کرده😌✨️تو مخلوق خداوند هستی پس حتما زیبایی های خدا تو وجودت هست❤️و وقتی کسی از نظر باطنی زیبا باشه توی ظاهرش هم آشکار میشه.تو باطن قشنگی داری دختر معصوم و متینی هستی پس این توی زیبایی و گیرایی چهره ت تاثیر گذار میشه 😁

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
خدا بنده هاشو با کلی دقت و با کلی عشق خلق کرده😌✨️تو مخلوق خداوند هستی پس حتما زیبایی های خدا تو وجو ...

عزیزممممم 🥹🌸✨🍭💕

بازم یه پیام حال خوب کن از طرف تو ❤️🫂🥹

مرررسیییی 

خوبییی مهربون ؟ 

چه خبر ؟ 🐣

مطمئنم زیبایی

خیلی زیاد

خوشحالم که اعتماد به نفس داری

ولی ازین که بقیه نگاهم کنن توی خیابون حس بدی میگیرم.. امیدوارم خدا بهترین هارو برات بخواد

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

خوشگلی یعنی سیرت زیبا

قلب مهربون و بخشنده و بی توقع

سیرتت که زیبا باشه نور خدا زشتیهای صورت رو میپوشونه

این اعتقاد منه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...