2777
2789
عنوان

من ی خواهر شوهرم که

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 29 پست
آره بخدا مشکل من همینه که کاری به کار کسی ندارم و حساسم رو اینکه زندگی من به اونها ربطی نداره همینطو ...

من درکت میکنم بس که سر همه داخل زندگی خانواده ما بوده 

از لباس و  طلا تا وسایل خونه اتاق هم نظر میدن

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی حرفاشونو بشنوی ولی خبر نبری و بیاریمیتونی خودت بحث و ببری در مورد چیز دیگه ای صحبت کنیداخلاقت ...

آخه من که برای ی بار میرم خونشون چرا اینهمه بد گویی میکنن از هم 

من اصلا دوس ندارم گوش به غیبتشون کنم 

اونها با هم مشکل دارن به من چی، من فقط به خاطر داداشام ی سر میرم که فردا نگن خواهرمون اینجوره و اونجوره

اونها مشکل دارن برن مشاوره 

من نه روانشناسم که راه حل بدم نه امام زاده ام که حاجت بدم 

پس چرا پیش من حرف میزنن🤔

ع اینحرفو نزن اینجا عروسا فرشته هستن خواهرشوهر مادرشوهر فقط بدو فضولن!!

چقدر بعضی عروسا حال بهم زن شدن ادم از این حجم عقده ای ک دارن تهوع میگیره🤢🤮

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

کار خوب تو کردی انقد بدم میاد از عروس فضول و خونه خراب کن 

اونا رو هم زیاد دعوت نکن همون سال به سال عید بیان و برن مگه میخواست خونه تو بخوابه که اتاق مهمان میخواست 

میگفتی اینجا مهمان سرا نیست که اتاق مهمان داشته باشه 

دیده خونه ات بزرگ و خوبه خواسته حس ناکافی بودن بده با این حرفش

چقدر بعضی عروسا حال بهم زن شدن ادم از این حجم عقده ای ک دارن تهوع میگیره🤢🤮

دقیقا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

اگ فک کردی کار ب کار کسی نداشته باشی اونم کار نداره سخت در اشتباهی🤣ولی داداشاتو چطور میتونی نبینی

کاش از اول زندگیم یکی اینو بهم میگفت 

داداشام خوبن 

بخاطر اونها میرم که فردا زنشون سرکوفتشون نزنن

ولله من اینطور نیستم اصلا از خاهرشوهرم هم هچی خبری ندارم ۳خونه ازم دورتره سالی یبارم نمیرم ببینمش 

یک مار هفت خطه 

با مادرشوهرمم قهرم

با جاریمم حرف نمیزنم 

کلا شمارم و عوض کردم 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

کاش از اول زندگیم یکی اینو بهم میگفت داداشام خوبن بخاطر اونها میرم که فردا زنشون سرکوفتشون نزنن

بیشتر برو خواهر برادر ارتباط نداشته باشن پس با کی برن بیان

اگر فکر میکنی اذیت میشن شام ناهار نرو ولی برو خونشون

کار خوب تو کردی انقد بدم میاد از عروس فضول و خونه خراب کن اونا رو هم زیاد دعوت نکن همون سال به سال ع ...

اینو خوب اومدی مگه مهمونسراست که اتاق مهمون داشته باشه 😃

بیشتر برو خواهر برادر ارتباط نداشته باشن پس با کی برن بیاناگر فکر میکنی اذیت میشن شام ناهار نرو ولی ...

والا خیلی زن داداشام میگن بیا خونمون ولی من ازشون میترسم من برای غذا نمیرم برای دو سه ساعت میرم 

ولله من اینطور نیستم اصلا از خاهرشوهرم هم هچی خبری ندارم ۳خونه ازم دورتره سالی یبارم نمیرم ببینمش یک ...

خودمم خواهر شوهر وجاری دارم 

من با اونها هم کاری ندارم