2777
2789

۲۵ سالمه تو عقد دارم جدا میشم خیلی سختی کشیدم از خدا انتظار دارم خیلی جبران کنه برام.

یه شوهر مومن و خوش اخلاق و خوشگل و معلم و پولدار و عاشق و وفادار و قدبلند و ریشو و کاری

دست و دلباز(البته فقط برا من نه برا مادرش🤣)

تک فرزندم باشه چه بهتر یا نهایتا یک برادر کوچیک مجرد داشته باشه 

همسن خودمم باشه یا نهایتا ۲ سال بزرگتر

رفیقباز هم نباشه

چشماش خمار باشه 

دماغش کوچیک باشه 

سبزه باشه

دیگه چی؟

شما هم صفات ایده آل همسر آینده‌تونو بنویسید ان شاءالله محقق بشه

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

تو هنوز برای ازدواج زودته

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخ چشم اکبراقا اساعه میفرستیم خدمتتون امر دیگه؟؟؟    

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

چیه اینا که گفتی مگه میخوای سفارش بدی شوهر . عاشق یکی میشه که اکثر این موارد رو. نداره ببین زندگی چطوری نشونت میده . نه اینکه ارزو بدی برات بکنم ابجی به خدا که اینطور نیست . ولی میگم زندگی بهت نشون میده عشق به این چیزا نیست

من ایده الم مهدی احمدونده 

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

درکنار همه اینا یادم رفت بگم.

قبل من هیچ گونه سابقه دوستی و ازدواج و عقد نداشته باشه و من اولین و آخرین عشق زندگیش باشم

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام