2777
2789

اونا رو ول کن بچسب به پول 

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولدار باشه ولی اخلاق نداشته باشه بدرد چی میخوره پیرت میکنه 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

😁کووووووووو پووووول 

خسیس نباشه یوقت 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

پول خیلی مهمه ولی همه چی نیست یکی از رکنهای مهمخانوادهیت از کجا اومده چه برهنگ و تربیت و ادابی داره چه شخصیتی داره ،پولدار باشه خسیس و بی فرهنگ و بداخلاق باشه دوزار نمی ارزه همه چی بهم سلسله وار وصله

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

من با توجه به معیارهایی که دارم 

مامانم میگه تا ابد پیشخودمی😅

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

شاید باورتون نشه ولی زیبایی مرد برای من در آخرین اولویت قرار داره و اولویت هایی مشابه شما مدنظرمه

هم پول مهمه هم زیبایی هم اخلاق🤣

نمیشه همشو داشته باشه؟💔💔🚶🏻🚶🏻

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨