2777
2789
عنوان

کاش پسر بودم😐

101 بازدید | 7 پست

حوصله حامی حقوق مردا رو ندارم اگر جزو همچین دسته ای هستید برید بیرون

به عنوان یه دختر : باید دانشگاه برم   کار بیرون کنم که خرجم و در بیارم  کار خونه انجام بدم   تو اوج خستگی  به زیباییم برسم   ناز و عشوه و کوفت و زهر مار یاد بگیرم برای همسر آیندم   ازدواج هم که کنم چندین برابر میشه این سختی ها  

پریود

بارداری 

شیردهی و ... و تازه باید در کنار همه ی اینا حواست به این باشه از ریخت و قیافه نیفتی که ع.ن آقا نره با یه خانم دیگه خیانت کنه

بعد مردا چیکار میکنن؟؟؟ یه سربازی میرن   یه دانشگاه  یه کار بیرون

همینننن

همه قانون و حقوق هم به نفع اوناست   

هر کاری دلشون بخواد میکنن به کسی هم جواب پس نمیدن

یه چیز دیگه ام هست    تصور اینکه یه بچه رو بزرگش کنی و کلی براش زحمت بکشی و اخرشم به باباش وابسته تر باشه و باباش که هیچ غلطی جز کار بیرون نکرده رو ترجیح بده روانیم میکنه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

دلت پر هست هااا اسی

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

خب ناز و عشوه یاد نگیر ادمی که تو رو بخواد همینطور که هستی میخواد ولی قبول دارم کار ما بیشتر از مرداس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلت پر هست هااا اسی

هر وقت فامیلامون رو میبینم و حرفاشون رو میشنوم در همین حد عصبانی میشم و دلم پر میشه

انقدر حامی مردای عنترن

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

هر وقت فامیلامون رو میبینم و حرفاشون رو میشنوم در همین حد عصبانی میشم و دلم پر میشهانقدر حامی مردای ...

دقیقا

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

خب ناز و عشوه یاد نگیر ادمی که تو رو بخواد همینطور که هستی میخواد ولی قبول دارم کار ما بیشتر از مردا ...

میدونی چقدر مامانم سر این موضوع اذیتم میکنه😭😭😭 میگه تو دخترونه رفتار نمیکنی

میگه تو حرف زدنت ناز و عشوه نمیای

هعی...کاش مامانم منو به عنوان انسان میدید 

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

میدونی چقدر مامانم سر این موضوع اذیتم میکنه😭😭😭 میگه تو دخترونه رفتار نمیکنیمیگه تو حرف زدنت ناز و ...

میدونم چون مامانم به من هم میگه اونم از ۸سالگی اما من اهمیت نمیدم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس