2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی

127 بازدید | 10 پست

دوستان گوشی با کیفیت از لحاظ دوربین میخوام..چندساله سامسونگ دارم.عالیه ولی دوربینش خوب نیسن.شنیدم شیائومی ها دوربین خوب دارن.به نظرتون چه مدلیش خوبه روی رنج قیمت بین ۳۰تا۴۰ تومن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیائومی خرابی زیادداره 

قطعات اصلی گیرنمیاد .گیرهم بیادخیلی گرونه 

همون سامسونگ بگیر مثلا a55

پرس وجوکن مدلای خوب بادوربین عالی زیادهست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خواهش میکنم شیائومی نگیر 

شاید فقط دوربینش خوب باشه 

من و ۸ تا از دوستام و برادر شوهرم و مادر شوهرم شیائومی داشتیم الکی خاموش و خراب شدن .

سامسونگ s24 بگیر کیفیت دوربینش عالیه کلا خیلی خوبه.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
من خودم پنج سال شیائومی دارم هیچ ی بهش نشده

نگفتم برای همه اینطور میشه تجربه خودم و دور و وریام گفتم .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
خواهش میکنم شیائومی نگیر شاید فقط دوربینش خوب باشه من و ۸ تا از دوستام و برادر شوهرم و مادر شوهرم شی ...

مرسی عزیزم

اتفاقا s24 رو هم مدنظرم بود.همسرم میگن s24 بگیر