2777
2789

سلام عزیزان صد درصد هر چیزی و بپرسین بهترین میشه سوالی در مورد آشپزی دارید بپرسین ب جاش برام دعا کنید خیلی حالم بده

قورمه سبزی خوَششمزه رو بگو لطفا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من خیلی از آشپزی میترسم ن اینکه بلد نباشم نه در حد خوب میپزم اما برا مهمون میترسم آشپزی کنم میگم خراب میشه 

برنجام خوب در نمیاد برنجم ایرانیه چجوری بپزم 

و اینکه قیمم خیلی ابکی میشه و طعم نداره

چه جالب !حاجت روا باشید ان شاالله .یه تسبیح صلوات برای حضرت فاطمه زهرا بفرستید.

عزیزم برای پخت گوشت قرمز چه کار کنم تیره نشه و خوشرنگ بشه؟برای مرصع پلو میخوام نارنجی خوشرنگ بشه نمیخوام قهوه ای بشه

راز مرغ رستورانی رو میگید لطفا

من مرغ خوشمزه درست میکنم ولی بازم دلم طعم مرغ تالار و رستوران رو میخواد اونا یه جورین انگار سس چسبیده به مرغ ولی تو خونه اینطوری نمیشه سس کاملا از مرغ جدا میشه

قورمه سبزی خوَششمزه رو بگو لطفا

حتما لوبیا از شب قبل خیس بشه عزیز دلم پیاز قرمه سبزی باید خوب ریز بشه رنده نه

پیاز مثلا برای دو نفر یک دونه درشت اگه میکسر داری تو اون بریز

در روغن داغ پیازو یکم تفت بده بهش زردچوبه یک قاشق چایخوری دارچین خیلی کم نمک فلفل بزن وگوشتاتو بریز خوب سرخ کن خوووووب یعنی پیازی نبینی سرخ نشده و رنگ گوشت خوب سرخ بشه بعد آب بریز تو زود پز یا قابلمه خوب بپزه خوب که پخت سبزی ریز خورد شده و با صبر تفت داده شده که به رنگ سبز لجنی در اومده میریزیم و لیمو عمانی که از قبل سوراخ شده و تو آب بوده می‌اندازیم لوبیا قرمه سبزی کم نباشه

راز مرغ رستورانی رو میگید لطفامن مرغ خوشمزه درست میکنم ولی بازم دلم طعم مرغ تالار و رستوران رو میخوا ...

عزیزم اول مرغو از شب قبل تو آب و نمک بزار و تو یخچال بزار بعد پیاز فراوان هویج فلفل دلمه سیر دونه شده با پوست همه درشت خرد شده بریز تو روغن کمی در حد دو دقیقه تفت بده و مرغاتو که آبکش کردی بچین روش ونمک بزن وفلفل سیاه رو مرغا ودرشو بلند تا یک ساعت رو حرارت کم بدون آب اصلا بهش دست نزن

بعد از یک ساعت روغن رب گوجه خیلی خیلی کم رب انار باهم کامل سرخ کن و دارچین کمی خیلی کم زردچوبه بزن خوب خوب که سرخ شده نصف استکان زعفران دم شده بریز تو سس و بریز رو مرغا خوب جاب جا کن

دوباره نیم ساعت دیگه بدمزه با در بسته بعد درشو باز کن روش یه دستمال نخی به جا در بزار و نیم ساعت دیگه با شعله کم

چه جالب !حاجت روا باشید ان شاالله .یه تسبیح صلوات برای حضرت فاطمه زهرا بفرستید. عزیزم برای پخت گوشت ...

ممنونم چشم حتما 

گوشت رو بدون ادویه خیلی کم تفت بدید اگه میخواین گوشتتون با پیاز باشه اول باید پیاز خوب سرخ بشه بعد گوشتتونو بریزید و یک تفت جزیی همراه زعفران و زردچوبه به گوشتتون ادویه دیگه نزنید تو گوشتتون همیشه یک مقدار دنبه باشه حتی اگه دوست ندارید بعد پخت دور بریزید نباید بزاریم خیلی آب گوشت کم بشه اگه میخوای از آب گوشت استفاده کنی گوشتارو بعد پخت از آب در بیار و تو مخلوط کره و روغن یکم تفت بده و آب گوشت رو بزار بدون گوشت کم بشه