عزیزم اول مرغو از شب قبل تو آب و نمک بزار و تو یخچال بزار بعد پیاز فراوان هویج فلفل دلمه سیر دونه شده با پوست همه درشت خرد شده بریز تو روغن کمی در حد دو دقیقه تفت بده و مرغاتو که آبکش کردی بچین روش ونمک بزن وفلفل سیاه رو مرغا ودرشو بلند تا یک ساعت رو حرارت کم بدون آب اصلا بهش دست نزن
بعد از یک ساعت روغن رب گوجه خیلی خیلی کم رب انار باهم کامل سرخ کن و دارچین کمی خیلی کم زردچوبه بزن خوب خوب که سرخ شده نصف استکان زعفران دم شده بریز تو سس و بریز رو مرغا خوب جاب جا کن
دوباره نیم ساعت دیگه بدمزه با در بسته بعد درشو باز کن روش یه دستمال نخی به جا در بزار و نیم ساعت دیگه با شعله کم