2777
2789

خواهرم 5ماهه حاملس همون 50کیلو مونده بهش میگم من بیشتر از تو وزن اضافه کردما😁

ولی خدایی اینجور آدما خیلی شانس دارن

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلاچارکیلواضاف کردم اونم ماهای اخر

اونم وزن بچه بوده بیشتریش

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

از این ماه ببعد اضافه میکنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خوش به حالش منکه از اول حاملگی تا الان که ماه پنجمم ۷ کیلو اضافه کردم دکترم دیگه گفته باید کم بخورم هیچیم نمیخورم ولی وزنم همینجوری داره میره بالا

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خوش به حالش منکه از اول حاملگی تا الان که ماه پنجمم ۷ کیلو اضافه کردم دکترم دیگه گفته باید کم بخورم ...

ارثیه بنظرم

این خواهرم که میگم اصلا مثل بقیه خواهربرادرامون نیست ما اضافه وزن داریم اون اصلا