2777
2789

اصلا نمیشه نفس کشید بیرون خودم که هیچی شوهرم توی این گرما از صبح میره بیرون کار میکنه تا شب که وقتی برمیگرده صورتش و دستاش کامل سوخته شده انقد ناراحتم کاش انقدر پول داشتیم که مجبور نبود توی این گرما کار کنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اينجا ك انقدر گرمه خدا ب دادتون برسه بندر بدتره

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

خدا قوت بده به مردم زحمت کشمون.....براش حتما کرم ضد آفتاب بگیر بزن...و از کلاه هم استفاده کنه...کارش چیه؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

فکر میکنم بنظر من البته این چندسال اخیر اصلا بعضی از  اقلیم های ایران قابل سکونت نیستن یه زمانی بودن ولی الان مث مکه قدیم که مجبور بودن بچهاشونو بدن دایه ببره یه جای خنک بزرگ کنه جنوبیا و فلات مرکزی ایران همونجوری شدن انگار زبونم لال