2777
2789
عنوان

موضوع خیلی مهمی هست میشه بیاید

158 بازدید | 24 پست

( ببینید از همین اول توضیح بدم که من همجن... نیستم )

من پارتنر دارم تقریبا میشه گفت همسر

چند وقتی هست با یک دختر آشنا شدم دوسال ازخودم کوچیکتره من ۱۹ سالمه بعد منو دیگه و میگه من عاشقت شدم😐

کلا کلید کرده روی من ازطرفی هم دلم نمیاد باهاش قطع ارتباط کنم جوری هست که از ی توجه کوچیک ازمن چنان ذوق میکنه ک نگو زیادم باهاش خوب رفتار نمیکنم سردم باهاش بیشتر مواقع چیزی ازم میخواد با جواب نه از جانب من مواجه میشه ولی بازم تا ی حرف خوب بهش میزنم خیلی ذوق می‌کنه نمیدونم چکار کنم 

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

هیچ حس خاصی بهش ندارم برای همین سخته برام که باهاش خوش رفتار باشم 

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات کن

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

قطع رابطه تو به نفعشه

دلت براش نسوزه

اینجوری بیشتر بهش اسیب میزنی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چرا دوسش نداری

نمیتونم بهش حس ددشته باشم دوسش دارم ولی فقط درحد ی دوست معمولی

ببین باید ازش فاصله بگیری 

کمکم کارای دیگه هم میکنه ها

یه تاپیک بود که یه خانمه میگفت دوستش همجنسگراعه و عاشقشه هعی از پشت بقلش میکرد و خودشو می‌مالید بهش

دلم برای روزایی که با خوشحالی از خواب بلند میشدم و میرفتم بازی کنم تنگ شده 🥲💔

قطع رابطه تو به نفعشهدلت براش نسوزهاینجوری بیشتر بهش اسیب میزنی

چندبار بهش گفتم نمیتونم بهت حس داشته باشم کلی داغون شد هی میگه نه من کنار میام و دوری نکن و ..

الان چ ربطی داشت چرا نمیفهممبا یه دختر اشنا شدی با هر رفتارت ذوق میکنهمجازی یا حضوری؟

مجازی حرف میزنیم ولی همشهریمه

هوس

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

مجازی حرف میزنیم ولی همشهریمه

خب پس طبق مجازی نمیشه گفت

منم مجازی خیلی با دوست سابقم ایموجی و قربون صدقه وووو

ولی در واقعیت هیچ حسی بهش نداشتم وقتی هم پیام میداد نمیدونستم چی جوابشو بدم( بیمزگی)