2777
2789
عنوان

اون از دیشبم،اینم از امروزم.😑

363 بازدید | 13 پست

دیشب که تا خود صبح چشم رو هم نزاشتم از فکر و ناراحتی و از دست بچه،

امروزم میخاستم مهمونی رو کنسل کنم نشد.

اصلا اختیار ندارم.

صبح به مادرا پیام دادم. 

مامان خانومِ خودم پیامو نخونده زنگ زده بیا کمکم خونه تکونی...

بهش میگم شب مهمونید اینجا میگه توهم وقت گیر اوردی😩😫😰اینم از توجه و محبت ما برای روز مادر. 

ینی گه میزنن به حال ادم 

با طلبکاری میگه بچت بده مادرشوورت بیا کمک من!😑

منم گفتم کارامو میکنم میام.

نظرتون چیه؟

حقش نبود پیام تبریک بفرسمو دعوت کنم!

همیشه گند میزنه به حالم.

فقط تو گروپای مشترکمون بلد بود دائم گیر بده که تو چرا همش انلاینی 

چرا به فلانی اینو گفتی

چرا اونو گفتی.

😩😩😩😩😩😩

😈😇

میخام خورش سبزی درست کنم. 

بنظرت ن برنجمو ابکش کنم بعد ساعت شش بیام دمش بزنم خراب نمیشه؟ یا همو ساعت 6 بیام ابشو بزارم کلا 

گوشتمو الان میپزم. سبزیمم سرخ کردم 

سالادمم کاری نداره. خونمم تمیز و مرتبه!

😈😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام خورش سبزی درست کنم.  بنظرت ن برنجمو ابکش کنم بعد ساعت شش بیام دمش بزنم خراب نمیشه؟ یا هم ...

خراب نمیشه. من از شب قبل ابکش میکنم دم‌نکشیده

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
میخام خورش سبزی درست کنم.  بنظرت ن برنجمو ابکش کنم بعد ساعت شش بیام دمش بزنم خراب نمیشه؟ یا هم ...

خورشتتو فقط گوشت و پیازو سبزی روتفت بده بزار یخچال.عصر اب بریز سرش و بزار بپزه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اتفاقا برنج خیلی بهتر میشه اگه از قبل آبکش کنی خیالت راحت خراب نمیشه

...
فعلا که پسر خان گیر داده میمی میخاد با این اوضاع بعید میدونم بتونم برم کمک مامانم.

من وقتی مهمون دارم از شب قبلش درگیرم حتی اگه یه مدل غذا بخوام درست کنم مامانت فکر کنم یکم انتظاراتش زیاده 

...
من وقتی مهمون دارم از شب قبلش درگیرم حتی اگه یه مدل غذا بخوام درست کنم مامانت فکر کنم یکم انتظاراتش ...

ما دیشب تصمیم به مهمونی دادن گرفتیم 

مامانم یادش میره من بچه کوچک دارم 

😈😇