قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2447 عنوان سرهمی نوزادی یک بگیرم یا دو 31 بازدید | 4 پست یدونه گرفتم واسه زمستون سایر یک دی بدنیا میادهمش فک میکنم کوچیکهعکس میذارم خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن 1404/05/09 | 12:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
realaliye عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 1601 وای عزیزمممممانشالله بسلامتی بدنیا بیادنه سایز یک خوبه دیگهمگه چقدره نینی 🥹😍من پسرم سه کیلو بود تازه سایز یکبراش بزرگ بودسایز یک زیادنگیر در حد دو سه دستولی سایز دو و سه بیشتر بگیر چون تقریبا تا ۷ ۸ گاهی تا ۱سالکی بعضی از بچه ها سایزشون ۳میمونه حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2447 وای عزیزمممممانشالله بسلامتی بدنیا بیادنه سایز یک خوبه دیگهمگه چقدره نینی 🥹😍من پسرم سه کیلو بود تا ... قربونت برم مهربونم مرسی❤️هم میخوام واسه بدو تولد باشه هم فکر میکنم کوچیکه😅 خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
نرگس7280 عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 756 مبارکه چه عکس قشنگی ولی فک نکنم کوچیک باشه ازاین سرامیکی جوراب دار بگیر تو زمستون قشنگ گرم نگهش داره راستی سر زایمانت منو دعا کن
قرمه_سبزی_بادوغ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2447 مبارکه چه عکس قشنگی ولی فک نکنم کوچیک باشه ازاین سرامیکی جوراب دار بگیر تو زمستون قشنگ گرم نگهش داره ... ممنونم عزیزمایشالا به هرچی میخوای برسی ❤️ خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن