2777
2789

عزیزم دوساعت تایپ کردم چرا تاپیکت ترکید🤣🤣🤣🤣🤣

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

میخواستم بگم آره حتما عوض کن مربیتو 

ب مدیریت بگو شاید کلا بداخلاقه و هنرجوهای دیگشم ناراضی باشند  بالاخره خیلی الان گرون شده گواهی نامه باید برات ووقت بذاره تا استرستم کم بشه

من خودم معلمم 

من معتقدم این شاگردها نیستن ک خنگن این اون معلم یا مربیه که بی استعداده و بلد نیست درست یاد بده 

بخاطر همین ب هیچ کدوم از شاگردام نمی‌گم چرا نمی‌فهمی سعی میکنم خودمو درست کنم شیوه بیانم رو عوض کنم

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزشگاه خورشید کرج یکی از بهترین و منظم ترین آموزشگاههای رانندگی هستش و مربیان خیلی خوبی هم داره قبلا مختص خانمها بود ولی بدلیل خدمات خوب و دقیق ، مجوز خدمات به آقایان هم بهشون دادند.

اگه در قسمت نظرات گوگل ، بلد و نشان یه نگا بندازی میبینی بیشرین رضایت مندی ثبت شده و همه تعریف کردند و واقعا تعریف کردنیه