2777
2789

برای دونفر چندکیلو برنج مصرف کنن خوبه 

چندتا مرغ و گوشت 

ما فقط همین مرغ و گوشت میگیریم ماهی و بوقلمون این چیزا را نمیگریم 

دیگ یه جوری باشه ک کمبود تغذیه نباشه تو خونمون زیاد هم نگیریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به تغذیه و اشتهای خودتون داره اینجا دیدم نیم کیلو گوشت و دو پیمونه برنج رو یه نفری یه وعده میخوره سیر نمیشه اونوقت من برای سه نفرمون دو پیمونه میپرم زیادم میاد 🤧😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بستگی به تغذیه و اشتهای خودتون داره اینجا دیدم نیم کیلو گوشت و دو پیمونه برنج رو یه نفری یه وعده میخ ...

ما زیاد میخوریم میخوام کمش کنم هر چی پول میاد خونمون برای شکم خرج میشه

ما زیاد میخوریم میخوام کمش کنم هر چی پول میاد خونمون برای شکم خرج میشه

خونه ما مصرف میوه خیلی زیاده ولی زیاد غذاخور نیستیم همین امروز هرچی میگم چی میخورید درست کنم میگن دلمون غذا نمیخواد برنج هم نمیخرم مامانم بهمون میده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

واسه ماهم مثل شما بود هر چی پول میاد خونمون برای شکممون خرج میشه از زندگی عقب موندیم 🥲

بچه بیاد بدتر ما بچمونم ماشاالله خرجش بالاس ..میوه ی الانش خربزه هندوانه نیست استواییه😐😐😐

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن