2777
2789
عنوان

جراحی دندان

47 بازدید | 6 پست

۶روزه دندون ۶پایینمو جراحی کردم هنوز درد دارم 

دندونمم شکسته بود تاج نداشت خیلی سخت کشیده شد بعداز کشیده شدن تو ريشش عفونت داشت دکتر بهم گفت آموکسی سلین با مترونیدازول ۸ساعتی بخور برا دردشم نوافن 

الان ۶روزه هنوز درد دارم ترکیب چای نمک زرد چوبه قرقره میدم 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠

چ‌دکتر احمق و نفهمی بوده مگه دندونی که عفونت داره رو میکشن ؟!!!!!!!

باید اول چرک خشک کن میخوردی تا عفونتش تموم شده بعد میکشیدی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

دارویی که دکترت گفته ضعیفه ممکنه عفونت بعد مدتی دوباره برگرده منم عفونت داشت دندونم اما عصب کشی کردم بهم همینا داد اما فایده نداشت ورم بدی کرد رفتم داروخونه اموکسی کلاو و ایبروفن ودگزا بهم داد گفت با دگزا دهنت شستشو بده اوکی میشه و شد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ‌دکتر احمق و نفهمی بوده مگه دندونی که عفونت داره رو میکشن ؟!!!!!!!باید اول چرک خشک کن میخوردی تا عف ...

مشخص نبود بعداز کشیدن فهمید

دارویی که دکترت گفته ضعیفه ممکنه عفونت بعد مدتی دوباره برگرده منم عفونت داشت دندونم اما عصب کشی کردم ...

یعنی پیش دکتر نرفتی دارو خانه بهت داد اینارو

مشخص نبود بعداز کشیدن فهمید

مگه همچین چیزی میشه دکترت بی سواد بوده قبل کشیدن دندون مشخص عفونت داره اگه هم نفهمیده باید عکس اوپیجی از دندون می‌گرفت تا میفهمید جات بودم دهنشو صاف میکردم خیلییییییییی کار خطرناکی کرده

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یعنی پیش دکتر نرفتی دارو خانه بهت داد اینارو

موقع عصب کشی و پانسمان کرد که بهم مترونیدازول و اموکسی سیلین داد نگفت که ممکنه ورم بکنه منم اطلاع نداشتم دکتر هم در دسترس نبود اینقدر کلافم کرد که پدرم فرستادم برای دکتر داروخانه وضعیتم گفت اونم اون سه دارو داد خوب شد...

دکتر که رفتم بهم گفت شش جلسه درمان طول میکشه اما با این داروها که خوردم و چای سیاه غرغره کردم شش جلسه شد دو جلسه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»