2777
2789

۲۶ سالم شده نه دکتری چیزی شدم نه ازدواج کردم همم زشتم 😭

همشم تقصیر خودمه درس نخوندم هر مورد ازدواجی هم بود پروندم همسن و سالای من هم خانوادت تشکیل دادن هم تو کار و شغلشون موفق هستن 

امروز رفته بودم دندون پزشکی دکتره به مامانم میگه دختر شما چی میخونه؟ دخترای من دندون میخونن و اینا 🤦🏻‍♀️🚶‍♀️

دختراشم میشناسم اونقدری درس خون نبودن فرستاده اونور میخونن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی خودت میدونی مقصری از کی گله میکنی

خیلییی زیاد دیدم خواستگاراشون الکی الکی به انید شاهزاده سوار بر اسب سفید رد میکنن بعد پشیمون میشن

ادم ازدواجی باید ازدواج کنه دیگه ناز کردن نداره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

گذشته ها گذشته الان و دریاب هنوز سنت زیاد بالا نیست اگه علاقه به درس داری که درس بخون علاقه نداری تا دیر نشده یه مهارت یاد بگیر که بشع باهاش کار کرد

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
وقتی خودت میدونی مقصری از کی گله میکنیخیلییی زیاد دیدم خواستگاراشون الکی الکی به انید شاهزاده سوار ب ...

من خواستگار رد میکردم ولی پشیمون نیستم چون انتخاب اونموقع الان من نبودن فقط برای صدف اونموقع خوب بودن ن الان .

من خواستگار رد میکردم ولی پشیمون نیستم چون انتخاب اونموقع الان من نبودن فقط برای صدف اونموقع خوب بود ...

خوب ایشون پشیمونه

فرق داره

خیلی ها دوست دارن ازدواج کنن ولی بهانه الکی پیدا میکنن بعد میگن چرا

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوب ایشون پشیمونهفرق دارهخیلی ها دوست دارن ازدواج کنن ولی بهانه الکی پیدا میکنن بعد میگن چرا

ادم هرچی پیشرفت کنه ب فراخور ادمای خفنتری هستن

دختر ک نخودو لوبیاک نیس ک بخا بره تو دیگ باید پخته شه زودتر گ

درس بخونم بدخودت زحمت بده دوباره بخونم ۱۹,سالمه درس نخوندم شوهرم دادن و هر روز عذاب روحی میکشم شوهر بکن ولی بعد اینکه استقلال مالی داشتی تا زبونتو دراز باشه و حمالیتو بکنم بشین بخونم قبول شو بعدش شوهر هم گیرت میاد