2777
2789
عنوان

خاستگاری که زن و دو تا بچه داره

1509 بازدید | 88 پست

زن و دو تا بچه داره ولی وضع مالیش توپه 

خیلی اصرار کرد و چند بار اومد خاستگاریم ولی جواب رد دادم بهش هم من هم خانواده ام و الان رفته از دختر عمه ام خاستگاری کرده و جواب مثبت دادن بهش 

منکه از تصمیم ام راضی ام ولی حالا که مامانم شنیده چه چیزایی به اسم دختر عمم میزنه همش میگه چرا جواب رد دادیم همه ی دنیا رو میخواد بریزه به پای دختر عمم 😑

اعصابم رو به هم ریخته دیگه دارم از دستش دیوونه میشم با اینکه خودش قبلا خیلی مخالف بود و اولین نفری بود که جواب رد داد البته تقصیری نداره مامان بزرگم هی زنگ میزنه تو گوشش میخونه روانی شدم از دستشون

بنظرتون انتخاب درستی کردم 

زن و دوتا بچه😐درست ترین کار ممکن

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐🤧 میگی زن داره دوتاام بچه انتخابت درست بوده 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کدوم استان هستین که دوتا زن همزمان بدون مشکل نازایی رایجه؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

اصلا چجوری راهش دادین خونتون؟

پدرمن بود بی تعارف کار به دادگاه و کلانتری میکشید 

چجوری همچین جسارتی کرده که بیاد خواستگاریت؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

زن دومم با دوتا بچه 😒😒😒😒😑😑😑

عجب 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴