2777
2789

میخوام برای کنکور انسانی بخونم تو سایت ها میخونم میگن ادبیات زبان نیست ولی کنکور ۱۴۰۴نکاه میکنم 

ادبیات اومده؟

کسی اطلاعی داره چجوری هست بخونم یا نه

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگلیسی مگه عمومی نیست ، عمومی هام چند ساله از کنکور حذف شده دیگه

اره انگار اینطوره 

ببخشید جای فارسی هم انگار علوم و فنون میگن اومده ؟

سلام عزیزم چطوره ؟راحته ؟از کتاب میاد؟ریاضی هاش در چه حده؟ممنون میشم توضیح بدی

سلام عزیزم

راحت نیست 

نه فراتر از کتابه 

ریاضیش فراتر از کتابه 

باید کاملا مفهومی و کاربردی یاد بگیرید 

جامعه شناسی و روانشناسی تقریبا راحت‌تر میاد 

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

اره انگار اینطوره ببخشید جای فارسی هم انگار علوم و فنون میگن اومده ؟

عمومی ها که زبان و فارسی و دینی و عربی عمومی بودن حذف شدن 

تخصصی ها که ریاضی فنون جامعه روانشناسی عربی اختصاصی  تاریخ و جغرافیا فلسفه و منطق و اقتصاد بود مونده

عمومی ها که زبان و فارسی و دینی و عربی عمومی بودن حذف شدن تخصصی ها که ریاضی فنون جامعه روانشناسی عرب ...

عربی اختصاصی که تو کنکور اومده همون عربی زبان قرآن هست اونه؟

سلام عزیزمراحت نیست نه فراتر از کتابه ریاضیش فراتر از کتابه باید کاملا مفهومی و کاربردی یاد بگیرید ج ...

ای وای کاش راحت بود میخوام بخونم برای فرهنگیان 

نمیدونم بتونم از پسش بر بیام تا اردیبهشت یا نه چون رشتم تجربی هست بخوام انسانی بدم که بیشتر برمیدارن از انسانی 

خیلی طول میکشه از پایه بخونم☹️

ای وای کاش راحت بود میخوام بخونم برای فرهنگیان نمیدونم بتونم از پسش بر بیام تا اردیبهشت یا نه چون رش ...

اتفاقا امسال از تجربی و ریاضی بیشتر برداشتم از انسانی کمتر 

قبولی درسال های آینده مشکل‌تر خواهد بود اگه میخوای باید خیلی بخونی تا ترازت بره بالای ۱۰هزار تا بتونی دعوت شی به مصاحبه